TestaViva och e-Boks: Ett mycket lyckat partnerskap

TestaViva – en onlineplattform för skapande av juridiska dokument – är en av de första samarbetspartners som har integrerat sina tjänster i beta-versionen av den nya e-Boks Plus-appen.

Kvinna håller mobil och kollar på e-Boks Plus

Ett lyckat partnerskap

Tack vare integrationen av TestaVivas tjänst i e-Boks Plus, kan användarna nu lättare och snabbare än någonsin förr skapa sina egna testamenten. TestaViva kallar samarbetet för ett mycket lyckat partnerskap. På bara tre månader har appen enligt TestaVivas egen räkning genererat 8143 nya användare och har resulterat i skapandet av fler än 3400 juridiska dokument motsvarande ett ekonomiskt värde för användarna på nästan 4,5 miljoner kronor.

 

”Vi anser att tanken bakom e-Boks rimmar väl med tanken bakom TestaViva – vi vill vara en digital plattform där du har möjlighet att skapa och lagra viktiga juridiska dokument. Nu finns allt samlat på ett och samma ställe. Och appen ger oss möjlighet att nå ut till ännu fler användare”, säger TestaVivas VD, Michael Lauritzen.

 

En bra matchning
Planen är att bredda samarbetet mellan e-Boks och TestaVivas så att användare som redan har skapat juridiska dokument hos TestaViva kan välja att få en version av dokumenten skickade till e-Boks Plus-appen så att de alltid finns nära till hands.

 

”e-Boks är en plattform som danskarna redan känner till och har tillit till, så våra användare känner sig trygga med att ha sina dokument lagrade hos e-Boks. Dessutom är lösningen enkel att använda. Du behöver bara göra ett knapptryck i e-Boks så är du igång med att skapa ett juridiskt dokument som du till och med kan skriva under och färdigställa med detsamma”, säger Michael Lauritzen och tillägger:

 

”TestaVivas målsättning är att göra juridik enkelt och billigt. Vi anser att det är a och o att våra tjänster finns tillgängliga på rätt plats när det kommer till att generera användare. e-Boks’ plattform har visat sig vara helt rätt plattform att erbjuda vår tjänst genom eftersom det är enkelt, gratis och tryggt – så vi ser vårt samarbete som en perfekt matchning.


Läs mer om e-Boks Plus

Är du intresserad av att veta mer om e-Boks Plus är du välkommen att skicka ett mail till plus@e-boks.com 

Kommersiella villkor under utarbetande.