Lösning

Digitala brevlådan

e-Boks erbjuder en kostnadseffektiv digital distributionskanal via slutanvändarens digitala brevlåda i e-Boks, som säkrar portobesparingar på 80 procent av fraktkostnaderna och optimerar den digitala kunddialogen.
Bli kontaktad

Enkel och effektiv kunddialog

En stor utmaning för företag idag handlar om att hitta nya, effektivare sätt att driva verksamheten på. Att minska kostnaderna och öka konkurrenskraften har blivit en prioriterad fråga. Många möter dessutom kravet om att digitalisera sin verksamhet och skapa innovativa lösningar som ger effektiva arbetsprocesser utan att kompromissa med sin kundservice.

 

Med Digitala brevlådan kan företagen digitalisera och effektivisera kommunikationen med slutanvändare via deras digitala brevlåda i e-Boks.

Digitalisera kunddialogen

e-Boks hjälper företag att slippa dyra pappersprocesser genom att effektivisera och digitalisera kundkommunikationen. Dessutom samlar vi alla viktiga dokument på ett ställe och uppfyller dina kunders önskan om att lätt kunna få ett säkert och lättöverskådligt arkiv för digitala dokument. e-Boks-appen används redan av flera hundra tusen användare runt om i Norden.

 

Som avsändare i e-Boks behöver du inte själv hantera det praktiska vid utskicket. Tillsammans med våra distributörer erbjuder vi en totallösning, där du endast behöver leverera utdata i ett bestämt format. Vi gör resten - och dina mottagare får sin post på det sätt som de föredrar. 

 

Fördelar för dina slutanvändare:

  • Digitala dokument kommer fram snabbt – och när som helst – jämfört med gammaldags fysisk post och är precis lika säker
  • Slutanvändaren slipper buntar av papperspost och kan arkivera meddelanden och dokument i ett kostnadsfritt arkiv i e-Boks, som kommer att finnas kvar så länge kunden eller företaget gör det
  • Enkel åtkomst till dokument via webben, eller i e-Boks app (via smarttelefon eller surfplatta)

Säkra portobesparingar på 80 procent av fraktkostnaderna

Se hur Scandic, Plandent och Codan har glädje av vår lösning Digitala brevlådan

Bild på Scandic

Scandic digitaliserar med hjälp av e-Boks

Scandic tar hjälp av e-Boks för att digitalisera sina HR-processer. I ett första steg erbjuder hotellkedjan sina 5000 anställda i Sverige digitala lönespecifikationer. Härnäst ska de även se över fler processer för att på sikt exempelvis kunna låta nyanställda signera sina avtal utan att behöva hantera fysiska dokument.

Läs mer

 

Tandläkare talar med sin klient

e-Boks var den absolut mest professionella lösningen

Säker distribution och lagring av personuppgifter står högt på många företags agenda efter införandet av GDPR. Detsamma gäller för Plandent som bland annat är IT-leverantör till tandläkarbranschen och har integrerat e-Boks som distributionslösning i tandläkarnas journalsystem.

Läs mer

 

Bild på Camilla Amstrup från Codan

Införandet av e-Boks har varit positivt för kunderna

Det behöver inte bara innebära nackdelar att låta andra gå före när det gäller digital kommunikation. Codan har dragit nytta av användarnas digitala mognad, och införandet av e-Boks som standard för sina kunder har enbart bidragit positivt till kundupplevelsen.

Läs mer

 

Håll dig uppdaterad

Få inspiration och analyser omkring de möjligheter digitalisering erbjuder, samt framtida trender. Du får även ta del av inbjudningar till evenemang, webbseminarier, information om kampanjer, marknadsföringsmaterial samt tävlingar via e-post.

Prenumerera
Läs mer om hur företag kan förenkla och effektivisera sin kunddialog med e-Boks i våra produktark.