Lösning

Digitala brevlådan

e-Boks erbjuder en kostnadseffektiv digital distributionskanal via slutanvändarens digitala brevlåda i e-Boks, som säkrar portobesparingar på 80 procent av fraktkostnaderna och optimerar den digitala kunddialogen.
Bli kontaktad

Enkel och effektiv kunddialog

En stor utmaning för företag idag handlar om att hitta nya, effektivare sätt att driva verksamheten på. Att minska kostnaderna och öka konkurrenskraften har blivit en prioriterad fråga. Många möter dessutom kravet om att digitalisera sin verksamhet och skapa innovativa lösningar som ger effektiva arbetsprocesser utan att kompromissa med sin kundservice.

 

Med Digitala brevlådan kan företagen digitalisera och effektivisera kommunikationen med slutanvändare via deras digitala brevlåda i e-Boks.

Digitalisera kunddialogen

 

e-Boks hjälper företag att slippa dyra pappersprocesser genom att effektivisera och digitalisera kundkommunikationen. Dessutom samlar vi alla viktiga dokument på ett ställe och uppfyller dina kunders önskan om att lätt kunna få ett säkert och lättöverskådligt arkiv för digitala dokument.  e-Boks finns tillgängligt både via en dator eller som app för surfplattor och smartphones. e-Boks-appen används redan av flera hundra tusen användare runt om i Norden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Digital Dialog ger dig inspiration och analyser av digitaliseringens många möjligheter och framtida tendenser. Det skickas ut ungefär varannan månad och vi lovar att det är fullt av bra innehåll som är värt din tid!

Prenumerera på nyhetsbrevet
Läs mer om hur företag kan förenkla och effektivisera sin kunddialog med e-Boks i våra produktark.