×
Digital signering

Få fart på era signeringar

Slipp stöket med papper – och glöm tanken på att en signatur måste vara på en viss plats vid en viss tidpunkt. Med Digital Signering kan kunder, samarbetspartners eller medarbetare skriva under i deras digitala brevlåda – var som helst, när som helst.
Bli kontaktad

Så fungerar Digital signering

Med Digital signering kan företag och myndigheter snabbt få färdigt behandlingen av kontrakt och andra viktiga dokument som kräver en signatur. 

 

Först ser avsändaren till att kontraktet eller avtalet skickas till sin digitala brevlåda i e-Boks. Sedan får mottagaren ett meddelande om att ett dokument är klart för signering.

 

Mottagaren loggar nu in och signerar med hjälp av sitt BankID. Kontraktet arkiveras nu i mottagarens e-Boks och avsändaren får ett kvitto på att signeringen är slutförd. 

Skriv under – när som helst, var som helst

Se här hur det Nordea, PenSam och ISS har glädje av Digital Signering

Nordea och e-Boks lyfter kundkommunikationen

Ett nytt samarbetsavtal innebär att e-Boks under de kommande tre åren ska leverera e-Boks-lösningarna Säker distribution, Säker digital dialog och Digitala underskrifter till Nordeas verksamhet i hela Norden. För Nordea har drivkraften bakom avtalet i första hand varit en önskan om att erbjuda kunderna en rad välfungerande tjänster som gör kommunikationen med banken smidigare.

Läs kundcaset

Nu kommunicerar vi på ett säkert sätt

PenSam försäkrings danska kunder utför mellan 1000 till 1500 signeringar i e-Boks varje månad. PenSam har även börjat använda e-Boks digital signering för att inhämta samtycken kopplade till personskadeärenden, vilket har gett en betydligt kortare ärendebehandling jämfört med när dokumenten skickades som fysisk post.

Läs kundcaset

Vi sparar tid och pengar – nu behövs det bara ett par klick

ISS’ löneavdelning i Danmark skickar med jämna mellanrum ut brev till företagets medarbetare – både individuella brev och massutskick – men det var varken hållbart eller samtida att skicka breven som fysisk post. Vi sparar både tid och pengar med e-Boks’ lösning som dessutom är enkel att använda och passar utmärkt för vår organisation som hela tiden försöker arbeta smartare.

Läs kundcaset
Se, hur Jyske Bank använder Digital Signering

Jyske Banks kunder signerar nu digitalt

De som är kunder hos Jyske Bank i Danmark behöver inte längre tänka på att skriva ut, skanna in eller att vara på plats när låneavtal eller andra viktiga dokument ska signeras.

 

Det gör vardagen lite enklare – både för banken och för kunderna.

 

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad

Få inspiration och analyser omkring de möjligheter digitalisering erbjuder, samt framtida trender. Du får även ta del av inbjudningar till evenemang, webbseminarier, information om kampanjer, marknadsföringsmaterial samt tävlingar via e-post.

Prenumerera
Läs mer om e-Boks Digital Signering