Løsning:

Sikker digital toveis­kommunikasjon

Sikker, digital toveiskommunikasjon med kunder og samarbeidspartnere kan være en utfordring for virksomheter. Tradisjonell e-post er ikke sikkert – både med hensyn til innhold og levering – og det er ofte tidkrevende å behandle e-postmeldinger enkeltvis
Bli kontaktet

Digital toveiskommunikasjon

Med e-Boks kan din virksomhet i tillegg til å distribuere post, også gjøre det mulig for kundene å kontakte virksomheten og svare på dokumenter som er mottatt i deres digitale postkasse i e-Boks. Dermed opprettes det en sikker kanal for kommunikasjon med sensitivt innhold, som f.eks. personnumre eller lignende, på samme måte som svar kan hentes direkte inn i virksomhetens forretningssystemer.

 

Tradisjonell e-post er ikke sikkert – både med hensyn til innhold og levering – og det er ofte tidkrevende å behandle e-postmeldinger enkeltvis. Det er derfor behov for en åpen, fleksibel og felles løsning for hele virksomheten. e-Boks fungerer som en digital infrastruktur for din virksomhet, og baserer seg på 20 års erfaring fra Danmark.

Dialog i e-Boks

 

Leveringssikkerhet

e-Boks’ toveiskommunikasjon garanterer 100 % leveringssikkerhet. Sensitive personopplysninger kan sendes og mottas helt sikkert i e-Boks' digitale postkasse. Derfor er e-Boks’ toveiskommunikasjon ideell for å sende og motta dokumenter i forkant av avtaleinngåelse, måleravlesninger eller saksbehandlingskorrespondanse mm.

 

 

Integrerbare svar

Muligheten for å definere en eller flere postkasser for din virksomhet gjør kommunikasjonen enklere å styre. Dette sikrer blant annet at kommunikasjonen når frem til de rette kontaktpersonene i virksomheten, og at håndteringen av svar og saksbehandlingen effektiviseres.

Hold deg oppdatert

Motta inspirasjon og analyser av digitaliseringens mange muligheter, og framtidige tendenser. Motta markedsføringsmateriell, informasjon om kampanjer og invitasjoner til arrangementer, webinarer og konkurranser via e-post fra e-Boks. 

Abonner

Få mer informasjon om Toveiskommunikasjon via e-Boks her:

Meld deg gratis til e-Boks webinar om GDPR her

Delta i dette webinar for å lære mer om de muligheter og forpliktelser du og din bedrift har, og hvordan dere kan sikre at dere følger den gjeldende lovgivning for behandling af persondata

Hands on keyboard