Løsning:

Portalløsning

Med e-Boks’ portalløsning kan virksomheten kombinere det beste fra deres egen kundeportal med den totale oversikten som e-Boks gir. Med Portalløsning strømlinjeformes og digitaliseres kommunikasjonen med sluttbrukere, via deres digitale postkasse i e-Boks.
Bli kontaktet

Digitalisere kundekommunikasjonen

De fleste virksomheter ønsker å effektivisere og digitalisere en så stor del av kundekommunikasjonen som mulig. Kundene blir mer og mer digitale og foretrekker i økende grad å motta ulike dokumenter digitalt i deres digitale postkasse.

 

Med e-Boks’ portalløsning kan virksomheten kombinere det beste fra deres egen kundeportal med den totale oversikten som e-Boks gir. Kundene bestemmer selv hvor de vil motta brev, samtidig med at virksomheten når målet om økt digitalisering og reduserte kostnader til porto og papir.

Digitalisere kundekommunikasjonen

Integrert i egen kundeportal

Kundene får presentert kommunikasjonen fra virksomheten i en løsning som integreres i deres egen kundeportal, og kundene er fremdeles i virksomhetens eget digitale univers. Løsningen gir også kundene muligheten til å overføre dokumentene til sitt eget arkiv i e-Boks hvis de ønsker det.

 

 

Enkel sending av dokumenter

Sending av dokumenter til portalløsningen skjer på nøyaktig samme måte som til e-Boks. Det kreves med andre ord ingen endringer i allerede eksisterende integrasjon, og e-Boks håndterer fordelingen av dokumenter mellom portalløsningen og den digitale postkassen i e-Boks.

Meld deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Digital Dialog gir deg inspirasjon og analyser av digitaliseringens mange muligheter, og framtidige tendenser. Det sendes ut ca. hver annen måned, og vi lover at det vil være fylt med godt innhold som det er verdt å bruke tiden på.

Abonner på nyhetsbrevet

Les mer om hvordan e-Boks kan integreres i din kundeportal her: