Løsning:

Portalløsning

Med e-Boks’ portalløsning kan virksomheten kombinere det beste fra deres egen kundeportal med den totale oversikten som e-Boks gir. Med Portalløsning strømlinjeformes og digitaliseres kommunikasjonen med sluttbrukere, via deres digitale postkasse i e-Boks.
Bli kontaktet

Digitalisere kundekommunikasjonen

De fleste virksomheter ønsker å effektivisere og digitalisere en så stor del av kundekommunikasjonen som mulig. Kundene blir mer og mer digitale og foretrekker i økende grad å motta ulike dokumenter digitalt i deres digitale postkasse.

 

Med e-Boks’ portalløsning kan virksomheten kombinere det beste fra deres egen kundeportal med den totale oversikten som e-Boks gir. Kundene bestemmer selv hvor de vil motta brev, samtidig med at virksomheten når målet om økt digitalisering og reduserte kostnader til porto og papir.

Digitalisere kundekommunikasjonen

Integrert i egen kundeportal

Kundene får presentert kommunikasjonen fra virksomheten i en løsning som integreres i deres egen kundeportal, og kundene er fremdeles i virksomhetens eget digitale univers. Løsningen gir også kundene muligheten til å overføre dokumentene til sitt eget arkiv i e-Boks hvis de ønsker det.

 

 

Enkel sending av dokumenter

Sending av dokumenter til portalløsningen skjer på nøyaktig samme måte som til e-Boks. Det kreves med andre ord ingen endringer i allerede eksisterende integrasjon, og e-Boks håndterer fordelingen av dokumenter mellom portalløsningen og den digitale postkassen i e-Boks.

Hold deg oppdatert

Motta inspirasjon og analyser av digitaliseringens mange muligheter, og framtidige tendenser. Motta markedsføringsmateriell, informasjon om kampanjer og invitasjoner til arrangementer, webinarer og konkurranser via e-post fra e-Boks. 

Abonner

Les mer om hvordan e-Boks kan integreres i din kundeportal her: