Løsning:

Portalløsning

e-Boks Portalløsning er en trygg og sikker digital kommunikasjonsplattform som enkelt kan integreres med selskapets egen «Min Side» løsning. Med denne løsningen vil man få tilgang til en kostnadseffektiv og etablert plattform som sørger for at du kan raskt kan opprette en digital kommunikasjon med dine kunder.
Bli kontaktet

Digitalisere kundekommunikasjonen

Ønsker ditt selskap å digitalisere kundekommunikasjonen? Ved å benytte Portalløsningen fra e-Boks vil dere kunne nå kundene på en raskere måte enn ved tradisjonelle kanaler, samt gi slipp på tidkrevende og manuelle prosesser. Portalen leveres som en standardløsning som kan tilpasses selskapets egne hjemmesider. Dette gir en sømløs integrasjon som raskt kan implementeres i eksisterende infrastruktur.  

 

e-Boks hjelper dere med å digitalisere kommunikasjonen hvorav kan dere oppnå økt effektivitet og kostnadsreduksjoner i form av portobesparelser. 

Digitalisere kundekommunikasjonen

Integrert i egen kundeportal

Kundene får presentert kommunikasjonen fra bedriften i en løsning som integreres på deres egne hjemmesider, og kundene er fremdeles i bedriftenes eget digitale univers. Løsningen gir også kundene muligheten til å overføre dokumentene til sitt eget arkiv i e-Boks hvis de ønsker det.

 

 

Enkel sending av dokumenter

Sending av dokumenter til portalløsningen skjer på nøyaktig samme måte som til e-Boks. Det kreves med andre ord ingen endringer i allerede eksisterende integrasjon, og e-Boks håndterer fordelingen av dokumenter mellom portalløsningen og den digitale postkassen i e-Boks.


Lær mer om e-Boks Portalløsning

Lær om hvordan vår portalløsning kan bidra med å kombinere det beste fra deres egen kundeportal med den totale oversikten e-Boks gir. Med Portalløsning strømlinjeformes og digitaliseres kommunikasjonen med sluttbrukere, via deres digitale postkasse i e-Boks. 

Les mer

Kundecase: KLP

KLP, Norges største selskap innen livsforsikring, har kommet langt med digitaliseringen av sin kundekommunikasjon. Våren 2016 ble e-Boks integrert i KLPs egen «Min Side» løsning, på denne måten har KLP lagt til rette for digital kommunikasjon med sine medlemmer. På sikt regner KLP med å kunne spare flere millioner i året samt forbedre kundeopplevelsen i dialogen med kundene.

Les mer

Hold deg oppdatert

Motta inspirasjon og analyser av digitaliseringens mange muligheter, og framtidige tendenser. Motta markedsføringsmateriell, informasjon om kampanjer og invitasjoner til arrangementer, webinarer og konkurranser via e-post fra e-Boks. 

Abonner

Les mer om hvordan e-Boks kan integreres i din kundeportal her: