Om oss

e-Boks ble etablert 2001 og er Nordens ledende aktør innen sikker digital dialog, distribusjon og oppbevaring av dokumenter. e-Boks har bred og dyp kompetanse om brukeratferd og digitale trender. Vi hjelper våre kunder med å forenkle og optimere driften deres.

 

Vi er Nordens ledende digitaliseringspartner og tilbyr bedrifter, offentlig sektor og organisasjoner muligheten for å sende viktige brev, avtaler og andre dokumenter digitalt, samt mulighet for digital signering i en enkel prosess. Og vi vet at det fungerer. Hvert år sender over 30 000 private og offentlige virksomheter i hele Norden mer enn 546 millioner dokumenter ved bruk av e-Boks - enten integrert i sitt eget system, eller via e-Boks egen brukervennlige plattform. e-Boks har over 22.7 millioner brukere. 

 

Ta kontakt for en uforpliktene snakk om hva vi kan tilby deg og din bedrift, eller om du er interessert i å være tjenesteleverandør i e-Boks Pluss.

Kontakt

e-Boks Norge

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark

telefon: +47 228 98 504

salg@e-boks.no

546 millioner dokumenter

Så mange brev sendte bedrifter og myndigheter til brukerne av e-Boks i 2022. Dokumenter som sendes via e-Boks fører til mer tilrettelagt saksbehandling, økt effektivitet og er til gavn for miljøet.

VISJON

Vi skaper bedre digitale samfunn.

 

Vi skaper brukervennlige, sammenkoblede og trygge digitale samfunn som gjør hverdagen enklere og bedre for alle.


MISJON

Vi hjelper privatpersoner, bedrifter og institusjoner med å digitalt integrere og betjene seg selv effektivt og sikkert via våre plattformer.

 

Bedrifter og institusjoner er våre partnere, og sammen skaper vi bedre og sikker digitalisering, hvor brukerne har kontrollen.


VERDIER

Nysgjerrighet

Nysgjerrighet er avgjørende for å bli bedre. Den er grunnen til at vi utvikler oss – og det gjelder både som mennesker og selskaper. Nysgjerrigheten er grunnlaget for innovasjon og alle former for utvikling. Vi ønsker å oppmuntre til nysgjerrighet, som er både grunnlaget for de store sprangene og for de små løpende initiativene som forbedrer oss som organisasjon.

 

Dømmekraft

Dømmekraft handler om å gjøre de riktige tingene og treffe de riktige valgene. Den sikrer at vi prioriterer det som er viktigst og betyr mest for oss. Den hjelper oss også med å oppføre oss ordentlig overfor hverandre, våre brukere, kunder og partnere.

 

Tillit

Tillit er en grunnleggende del av virksomheten vår. Våre brukere, kunder og partnere stoler på oss, og det er utrolig viktig for oss at det fortsetter slik. Tillit handler om forholdet mellom mennesker, og at vi holder det vi lover. Derfor er det viktig for oss også å beskytte tilliten ved å snakke åpent med våre kunder.

 

 

e-Boks Ledelse

 

UlrikFalkner                    

                    


e-Boks er et aksjeselskap som eies 50/50 av Nets og PostNord, videre følger e-Boks AS. sin bestyrelse:

 

PostNord

PostNord er markedsleder i Norden, og tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger som gjør nordiske selskaper og deres kunder mer konkurransedyktige.

 

Bestyrelsesmedlemmer fra PostNord:

PeterJensen          HenrikMalling


 

Nets 

Nets er spesialist på å drive og styrke utviklingen av digitale betalinger. Nets knytter banker, bedrifter, offentlige virksomheter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger.

 

Bestyrelsesmedlemmer fra Nets:

PiaJorgensen          MartinSkov