Distributører og partnere

Nets Norway

Nets tilbyr daglig tjeneste til flere millioner kunder over hele verden indenfor betalings-, kort- og informasjonstjenester. Med fokus på en sammenhengende kundeopplevelse fra oppkrevning til betaling, tilbyr Nets samarbeid med e-Boks gjennom flere løsninger – fra kontraksinngåelse til opfølgning og arkivering, fra digital distribusjon til dialog og opfølgning.

Løsningene muligjør for digital distribusjon av dokumenter, signering av avtaler/kontrakter, digital dialog med kunder i offentling- og privat sektor, opkrevning av betalinger via e-Boks samt muligheten for å benytte realtid. Din virksomhet får et kontaktpunkt for både digital post, print, signering og arkivering mm. Nets tilbyr e-Boks til virksomheter i alle stærrelser.

Les mer om Nets


PostNord Strålfors

PostNord Stålfors er digitaliseringspartner for private- og offentlige kunder, og leverer Omnichannel kommunikasjon samt avanserte digitale løsninger med formål om å gi kundene en best mulig oplevelse på tvers av digitale platformer.

Løsningene PostNord Stålfors tilbyr, til virksomheter og kunder, håndterer kommunikasjon til digital levering via e-Boks samt print og fysiske forsendelser. Løsningene håndterer både enkeltforsendelser direkte fra avsenders og masseutsendelser. Videre tilbys det bl.a. rådgivning til effektivisert kommunikasjon, hjelp til teknisk implementering samt håndtering av dokumentasjonsopsetning og konvertering.

Les mer om Strålfors 


TietoEVRY

Multikanal er en dokumentbehandlingsplattform som holder oversikt over kommunikasjonen med dine kunder og brukere. Vi har utmerkede distribusjonsavtaler med e-Boks, andre digitale postkasseleverandører, samt utskrift- og posttjenester. Dette lar oss bruke smart funksjonalitet utviklet av vår partner og dele den med deg. TietoEVRY utfører den faktiske integrasjonen mellom e-Boks og systemene dine for at du skal få mest mulig ut av avtalen vår.

Besøk våre hjemmesider for mer informasjon, eller bruk kontaktskjemaet vårt for å komme i kontakt med oss

Les mer om TietoEVRY

tietoEVRY logo


Posti Messaging

Posti Messaging fokuserer på å betjene kunder i dokumentasjoner med stort volum med faktura og dokumentutsendelse, samt mottak. Posti Messaging kobler organisasjoner i B2C-virksomheten, og offentlig sektor, mer effektivt med forbrukerne, og bygger bro over mellom det fysiske og det digitale.

Posti Messaging


eDialog24

eDialog24 leverer, som eneste norskutviklede chat-løsning, løsninger for webchat til mer enn 300 virkomheter i Skandinavia. I tillegg tilbyd eDialog24 kraftige moduler for system håndtering av e-post, sms, facebook, og samspill mellom telefoni. Intern arbeidsflyt og lagring av kundedialog i ditt CRM/arkivsystem.

eDialog24