Verdt å vite om e-Boks

Å bruke e-Boks skåner miljøet, sparer portokostnader og effektiviserer arbeidsflyt
Kontakt oss

Om oss

e-Boks tilbyr virksomheter, myndigheter og private en effektiv, sikker og brukervennlig plattform til digital dialog, forsendelser og oppbevaring av viktige dokumenter.

 

Les om e-Boks verdier, visjon og misjon, samt organisasjonen vår.

Les mer

Distributører og partnere

e-Boks har ulike distributører og partnere som oppretter forbindelser til e-Boks mellom digitale plattformer samt leveranse av digital post.

 

Du kan lese mer om dem under.

Les mer

Samfunnsansvar

e-Boks har siden oppstarten i 2001 bygd opp sin virksomhet på å levere bærekraftige digitale løsninger. Dessuten har e-Boks sluttet seg til FN:s Global Compact, som er et internasjonalt initiativ for å styrke bedriftens arbeid med samfunnsansvar. Gjennom medlemskapet i Global Compact har e-Boks forpliktet seg til å overholde de fire overordnede temaene fra FN: Menneskerettigheter, Arbeidstakerrettigheter, Miljø og Anti-korrupsjon.

Les mer

Materiale

Her har vi samlet alt relevant materiale, for eksempel logo og produktark. Det kan brukes til kommunikasjonssammenheng - både i digitalt materiale og utskriftsformater.

 

Alt er klart for nedlasting. 

Les mer

Meld deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Digital Dialog gir deg inspirasjon og analyser av digitaliseringens mange muligheter, og framtidige tendenser. Motta markedsføringsmateriell, informasjon om kampanjer og invitasjoner til arrangementer, webinarer og konkurranser via e-post fra e-Boks. 

Abonner på nyhetsbrevet