Nyheter

All Subjects
  • Om e-Boks
  • Digital signering
  • CSR
  • GDPR
  • Sikker toveiskommunikasjon
  • e-Boks app
  • Portalløsning
  • Digital postkasse
PictureOf mockup-of-a-man-holding-an-iphone-11-pro-in-his-car-2120-el1 (1).png
e-Boks app - 11. jun 2020

Øvelseskjøringsbevis i e-Boks Pluss

Nå kan nordmenn få tilgang til sitt øvelseskjøringsbevis direkte i e-Boks appen via tjensten «Mine bevis». Tjensten tilbys i samarbeid med Statens Vegvesen. Med øvelseskjøringsbevis direkte i e-Boks appen, gir det større frihet til øvelseskjøring når det skulle passe for e-Boks sine brukere. Beviset er gyldig ved fremevisning til offentlige myndigheter og erstatter det fysiske beviset det har vært krav om å ha med i bilen.

PictureOf Digital-servicebog-NO-nyhet.jpg
e-Boks app - 04. mar 2020

Få din servicebok rett i lomma!

Gode nyheter for bileiere i Norge, Sverige og Danmark, de får nå tilgang til bilens servicebok direkte i e-Boks appen etter at Digital-Servicebook og e-Boks har inngått samarbeide. Et nyt samarbeid mellom Digital-Servicebook.com og e-Boks betyr at bileiere nå kan tilgå dere servicebok digitalt direkte i e-Boks’ app. Den digitale servicebok sikrer, at bileiere har adgang til oplysninger om service og ettersyn som er utført på bilen.

PictureOf SSW.jpg
CSR - 27. feb 2020

Kom i gang med FNs bærekraftsmål i bedriften din

For mange små og mellomstore bedrifter kan arbeidet med FNs bærekraftsmål virke ressurskrevende og uoversiktlig. Men slik trenger det ikke være. e-Boks har har i løpet av de seneste årene arbeidet strategisk med målene og gir her en rekke gode råd for å komme i gang.

PictureOf torgeir.jpg
Om e-Boks - 07. nov 2019

130 millioner kroner i sparte portokostnader

Digitale postkasser har definitivt kommet for å bli. Noe som er bra for både innbyggerne, miljø og økonomi. For hvert brev som sendes digitalt sparer stat og kommune store summer som heller kan brukes på andre samfunnsnyttige tjenester. Ifølge Torgeir Strypet, avdelingsdirektør i DIFI, vil det bare i år spares 130 millioner kroner – og det kun på porto.

PictureOf COP-news.jpg
Om e-Boks - 12. sep 2019

e-Boks hedret for deres digitale bærekraft

Mange tar demokrati, gjennomsiktighet og datasikkerhet for gitt. I e-Boks utgjør disse verdiene selve kjernen i forretningsvirksomheten. Dette har de beskrevet i en rapport om sin bærekraftige strategi kalt «COP-rapporten», til UN Global Compact. For denne har de nettopp vunnet en pris som en av Danmarks beste rapporter for små og mellomstore bedrifter.

PictureOf news-greenland.jpg
Om e-Boks - 16. aug 2019

e-Boks vinner ny kontrakt: Skal levere digital post til Grønland

Grønlands Selvstyre begynner sommeren 2019 å implementere en ny, offentlig digital postløsning – først på frivillig basis og deretter som en obligatorisk løsning. Selvstyret har valgt e-Boks A/S som leverandør, og det innebærer at personer og virksomheter fremover kan motta digital post fra offentlige myndigheter via sine kontoer i e-Boks.

1 2 3 4