Løsninger

e-Boks øker effektiviteten og gir gode portobesparelser med lett tilgjengelige løsninger som sikrer ordre og oversikt.
Kontakt oss

Digital Postkasse

e-Boks kan hjelpe bedrifter med å eliminere den kostbare manuelle dokumentprosessen de står ovenfor i dag. I stedet for å opprettholde den fysiske utsendingsprosessen kan bedrifter ta skrittet inn i en digital kommunikasjon med sluttbrukerne og bli mer effektive.

 

Med e-Boks sparer virksomheten ikke bare papir og ressurser. Dere kan også spare 80% på forsendelseskostnader, samt effektivisere deres kundedialog.

Les mer

Digital signering

Løsningen gir en effektiv digital signeringsprosess. Avsendere og sluttbrukere vil se fordelene til den digitale signeringsprosessen da den vil spare tid og arbeid, samtidig som forretningskommunikasjonen blir enklere. I tillegg vil avsenderen oppleve økning i antallet fullførte avtaler, økende omsetning og større konkurransefortrinn.

 

Digital signering sikrer en effektiv og rask digital kommunikasjon mellom kontraktspartene. Løsningen tilbyr en pålitelig og sikker levering av dokumentene som skal signeres, varslingstjeneste, oppfølgingstjenester og arkiveringsalternativer.

Les mer

Sikker digital toveiskommunikasjon

Digital kommunikasjon er etterspurt siden den er raskere og mer effektiv enn fysisk post. Standard e-postkorrespondanse tilbyr imidlertid ikke tilstrekkelig sikkerhet når det gjelder utsending av e-post som inneholder sensitiv informasjon.

 

e-Boks Sikker toveiskommunikasjon er derfor et selvsagt valg for levering av sensitive data. Løsningen tilbyr en sikker kanal for sensitiv og konfidensiell informasjon. Svarene blir sendt rett til avsenders egne bedriftssystemer.

Les mer

Portalløsning

De fleste bedrifter ønsker å strømlinjeforme og digitalisere kommunikasjonen de har med sluttbrukere, så mye som mulig. Løsningen for bedrifters nettbaserte system tilbyr en integrert plattform for digitalisering av kostbare og tidskrevende manuelle prosesser som kan kobles til bedriftens eget digitale univers.

 

e-Boks Portalløsning tilbyr omfattende besparelser sammenlignet med den tradisjonelle, fysiske post-utsendelsesprosessen.

Les mer