Scandic digitaliserer med e-Boks

Scandic gjør bruk av e-Boks for å digitalisere HR-prosessene sine. Som et første steg tilbyr hotellkjeden sine 5000 ansatte i Sverige digitale lønnsslipper. Deretter skal de også se over flere prosesser for om mulig la nyansatte signere avtaler uten å håndtere fysiske dokumenter, på sikt.

scandic hotel

Vi er veldig glade for å ha fått denne løsningen på plass. Det betyr at vi enkelt og trygt kan håndtere lønnslippene til alle ansatte digitalt. Det i seg selv er en stor effektivisering, men først og fremst valgte vi e-Boks fordi vi ville ha muligheten til å kunne digitalisere enda flere kommunikasjonsprosesser i framtiden, også de som forutsetter dialog og signering. Et naturlig neste skritt kan være å digitalisere hele prosessen med ansettelsesavtalene våre, sier Kerstin Sehlberg, lønningssjef hos Scandic.

 

Digitalisering frigjør tid til strategisk HR-arbeid

e-Boks har lang erfaring med digitalisering av HR-funksjonen i flere nordiske bedrifter. Fordi mange fortsatt signerer alle dokumenter fysisk, er håndtering og administrasjon av avtaler tidkrevende for HR-avdelingene. Deretter blir signaturen skannet, og informasjonen blir lagt inn manuelt. e-Boks tilbyr derimot en komplett løsning for HR-kommunikasjon. Digitalisering av HR-arbeidet innebærer en betydelig effektivisering av administrative rutiner og gjør at HR-funksjonen får mer tid til strategisk HR-arbeid, sier Susanne Søndahl Wolff, kommunikasjonsdirektør hos e-Boks.

 

Skandinavias ledende aktør innen digitalisering

e-Boks hjelper virksomheter og organisasjoner med å digitalisere all kommunikasjon, fra signering av avtaler til utsending og dialogen med kundene. Mer enn 30 000 nordiske virksomheter i både privat og offentlig sektor bruker i dag e-Boks, og e-Boks håndterer over 513 millioner dokumenter i året. At Scandic velger e-Boks når de tar dette steget i retning digitalisering av kommunikasjonen sin, er så klart en fjær i hatten. Framfor alt er det artig at de – som vi – har en ambisjon om på sikt å digitalisere alle kommunikasjonsprosessene sine. For oss er det å digitalisere brev bare det første steget, sier Susanne Søndahl Wolff.

 

Avtalen er et samarbeid mellom Scandic, PostNord og e-Boks.

 

Les mer om e-Boks sine løsninger her!

Har du spørsmål om e-Boks: salg@e-boks.no