×

Digital postkasse

Bruk av Nordens største digitale postkasse e-Boks skåner miljøet. Du reduserer både utslipp og papirbruk, noe som fører til portobesparelser og effektivitetsforbedringer.
Kontakt oss

Oppnå besparelser med våre løsninger

e-Boks gjør digital kundedialog lett og effektiv, følger GDPR og gir store portobesparelser med våre lett tilgjengelige løsninger.

Les mer om e-Boks løsninger

Kundecaser

e-Boks tilbyr bedrifter, offentlig sektor og organisasjoner muligheten for å sende viktige brev, avtaler og andre dokumenter digitalt, samt mulighet for digital signering i en enkel prosess.

 

Se hvordan utvalgte offentlige og private selskaper sparer tid, penger og ressurser med e-Boks.

Les mer

Om e-Boks

e-Boks er nordens største Digitale postkasse. Vi er ledende aktør innen sikker digital dialog, distribusjon og oppbevaring av dokumenter. Vi har bred kompetanse om brukeratferd og digitale trender, og vi hjelper våre kunder med å forenkle og forbedre driften deres. Få lavere kostnader, høyere svarfrekvens, raskere prosesser, økt sikkerhet samt redusert miljøpåvirkning med e-Boks.

Lær mer om oss

e-Boks Pluss

Med e-Boks Pluss beveger e-Boks seg i retning av å være en selvbetjeningsplattform som ikke bare er for dokumenter. Her får du tilgang til en rekke forskjellige tjenester som er utviklet for å gjøre brukernes hverdag lettere. 

 

Med den nye e-Boks-appen kan bedrifter koble seg på appen og deretter tilby sine tjenester til brukere av e-Boks.

 

Les mer om e-Boks Pluss

 

Vårt bidrag

Med vår digitale post og dokumenthåndtering bidrar vi til å senke forbruket av papir og dermed også av vann til papirproduksjon. Rent konkret hjelper vi verden med å spare 1 tonn papir og 1999 kg. CO2 hver time døgnet rundt 365 dager i året.

Men vi vil gjerne sette lista høyere. Vi har blant annet satt oss ambisiøse mål for å redusere papir- og vannforbruket, samtidig som vi vil sikre de juridiske rettighetene til flere borgere ved å utbre flere digitale postkasser internasjonalt.


Nyheder

Hold deg opdatert på nyheter og informasjon om e-Boks

Flemming looking into camera

Digitalisering gir tilfredse kunder i PensionDanmark

All kundehåndtering i PensionDanmark skjer i en digital strøm mellom rådgivere, roboter og e-Boks. Det har resultert i økt kundetilfredshet blant medlemmene. Maskinlæring og roboter har betydd en reduksjon i administrasjonskostnadene i PensionDanmarks kunderådgivning, som i siste instans er en fordel for medlemmene.

Les mer

Torgeir

130 millioner kroner i sparte portokostnader

Digitale postkasser har definitivt kommet for å bli. Noe som er bra for både innbyggerne, miljø og økonomi. For hvert brev som sendes digitalt sparer stat og kommune store summer som heller kan brukes på andre samfunnsnyttige tjenester. Ifølge Torgeir Strypet, avdelingsdirektør i DIFI, vil det bare i år spares 130 millioner kroner – og det kun på porto.

Les mer

Workers at e-Boks shoing of price

e-Boks hedret for deres digitale bærekraft

Mange tar demokrati, gjennomsiktighet og datasikkerhet for gitt. I e-Boks utgjør disse verdiene selve kjernen i forretningsvirksomheten. Dette har de beskrevet i en rapport om sin bærekraftige strategi kalt «COP-rapporten», til UN Global Compact. For denne har de nettopp vunnet en pris som en av Danmarks beste rapporter for små og mellomstore bedrifter.

Les mer