TestaViva og e-Boks: Et vellykket partnerskap

 

TestaViva, en nettbasert plattform for opprettelse av juridiske dokumenter er en av de første samarbeidspartnerne som integrerte sine tjenester i betaversjonen av den nye e-Boks.

Phone with Pluss screen

Vellykket partnerskap

Med integrasjon av TestaVivas tjenester i e-Boks Pluss kan brukerne nå opprette framtidsfullmakter enklere og raskere enn tidligere. TestaViva kaller samarbeidet et vellykket partnerskap. På bare tre måneder har appen ifølge TestaVivas
egne data generert 8143 nye brukere, og det har resultert i opprettelsen av mer enn 3400 juridiske dokumenter, og det tilsvarer en økonomisk verdi for brukerne på knapt 4,5 millioner kroner.

"Vi synes at tanken bak e-Boks er tråd med tanken bak TestaViva. Vi ønsker å være en digital plattform der du har muligheten til å opprette og oppbevare viktige juridiske dokumenter. Alt er nå samlet på ett sted, og samtidig gir appen oss muligheten til å kunne nå ut til enda flere brukere" sier TestaVivas direktør, Michael Lauritzen.

 

En god match
Planen er å utvide samarbeidet mellom e-Boks og TestaViva, slik at brukerne, som på forhånd har opprettet juridiske dokumenter hos TestaViva, kan få velge om de vil få tilsendt en versjon av dokumentene til e-Boks Pluss-appen, slik at de alltid har dem lett tilgjengelig.

 

"e-Boks er en plattform som danskene kjenner fra før, og har tiltro til, slik at våre brukere trygt kan oppbevare dokumentene sine i e-Boks. I tillegg er løsningen enkel i bruk. Du trenger bare å trykke én gang i e-Boks, og så er du i gang med å opprette et juridisk dokument, og du kan til og med signere og fullføre behandlingen av det i appen med det samme" sier Michael Lauritzen. Han fortsetter:

 

"TestaVivas målsetning er å gjøre juss enkel og gratis. Vi opplever at det at tjenestene våre er tilgjengelige på det rette stedet er alfa og omega for å generere brukere. Plattformen til e-Boks har vist seg å være det helt rette stedet for å tilby denne tjenesten, siden det er enkelt, gratis og trygt, og vi ser på samarbeidet som en perfekt match.


Les mere om e-Boks Pluss:

Hvis du er interessert i å lære mer om e-Boks Pluss, er du velkommen til å sende en e-post til plus@e-boks.com

Kommersielle forhold under utarbeidelse.