e-Boks Pluss

Med den nye e-Boks-appen kan bedrifter koble seg på appen og deretter tilby sine tjenester til brukere av e-Boks. Les mer om hvordan nedenfor.

 

 

 

Om e-Boks Pluss

I tillegg til oppdatering av brukergrensesnittet, design og navigasjon, er visjonen bak den nye e-Boks-appen å kunne utvikle en plattform der relevante tjenester fra samarbeidspartnere enkelt og raskt kan testes og integreres. Denne delen kaller vi e-Boks Pluss.

 

Med lanseringen av e-Boks Pluss går e-Boks i retning av å bli en selvbetjeningsplattform som ikke bare er relatert til dokumenter, noe som har vært kjernen i e-Boks så langt. I e-Boks Pluss bestemmer brukerne selv hvilke tjenester de ønsker , og har dermed full kontroll over innholdet.

Picture of two phones with e-Boks app open


Eksempler

TestaViva, en nettbasert plattform for opprettelse av juridiske dokumenter, var en av de første samarbeidspartnerne som integrerte sine tjenester i betaversjonen av den nye e-Boks-appen.

Med integrasjon av TestaVivas tjenester i e-Boks Pluss kan brukerne nå opprette framtidsfullmakter enklere og raskere enn tidligere. TestaViva kaller samarbeidet et vellykket partnerskap.

Les mer

Slik blir du en tjenesteleveradør i e-Boks Pluss

Med den nye e-Boks-appen kan tredjepartsleverandører koble seg på appen og tilby egne tjenester til brukere av e-Boks. Les mer om hva som skal til for at din bedrift kan integrere sine tjenester i e-Boks Pluss.

Les mer

Phone with black screen

 

 

Eksempler på tjenester du kan finne under e-Boks Pluss: 

  • Digital Servicebok - Få en digital servicebok for bilen din
  • Statens vegvesen - Mine bevis
  • Storebox - Alle dine kvitteringer samlet ett sted
  • Kodebank - Få kontroll på dine passord 
  • e-Donation - støtt en god sak 
  • Flytteportalen - Få hjelp til å flytte