×
Digital Signering

Gjør din signatur digital

Slipp styret med papir, og glem stresset med at en underskrift må være på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Med Digital signering kan kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere signere hvor som helst, og når som helst.
Bli kontaktet

Slik fungerer Digital Signering

Med Digital signering kan virksomheter og myndigheter raskt få avsluttet behandlingen av kontrakter og andre viktige dokumenter som krever en signatur. 

 

Avsenderen sørger først for at kontrakten eller avtalen sendes til e-Boks. Deretter får mottakeren et varsel om at dokumentet er klar til signering.

 

Mottakeren logger seg nå inn og signerer via BankID. Kontrakten ligger deretter i arkivet i mottakerens e-Boks, og avsenderen får en kvittering på at signaturen er i e-Boks. 

 

Signer, når du vil og hvor du vil

Se hvordan det danske boligselskapet DAB, PenSam og ISS har nytte av Digital Signering

Digitale underskrifter har gitt gevinst

Hver år behandler det danske boligselskapet DAB 6 000-7 000 nye leiekontrakter. Administrativt representerer leiekontraktene en betraktelig oppgave, som krever mange ressurser. Derfor besluttet administrasjonsselskapet allerede i 2016 at de ville innføre digitale underskrifter via e-Boks for å spare porto samt gjøre den interne arbeidsgangen lettere.

Les kundecase

Nå kommuniserer vi sikkert og har bedre struktur

Pensam Forsikring sine kunder foretar mellom 1000 og 1500 signeringer i e-Boks hver måned i Danmark. PenSam Forsikring har også begynt å bruke e-Boks Signering til å innhente samtykke i personskadesaker, noe som har redusert behandlingstiden betydelig sammenlignet med tidligere da dokumentene måtte sendes som fysisk post.

Les kundecase

Nå er det nødvendig med bare noen få klikk

ISS sin lønningsavdeling i Danmark sender regelmessig brev til virksomhetens medarbeidere, både enkeltvis og masseutsendelser, men det var ikke holdbart å sende som fysisk post. Med e-Boks sparer vi både tid og penger. e-Boks sin løsning er dessuten enkel å bruke og passer godt inn i organisasjonens arbeid med hele tiden å forsøke å arbeide smartere, forklarer Charlotte Tuborg Emcken, Payroll Manager i ISS.

Les kundecase

Kundene til Jyske Bank i Danmark signerer nå digitalt

Hvis du er kunde hos Jyske Bank, så trenger du ikke tenke på utskrift, skanning, fysisk oppmøte i banken e.l. når låneavtaler eller andre viktige dokumenter skal signeres.

 

Det gjør hverdagen litt lettere, både for banken og for kundene.

 

Kontakt oss

Meld deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Digital Dialog gir deg inspirasjon og analyser av digitaliseringens mange muligheter, og framtidige tendenser. Det sendes ut ca. hver annen måned, og vi lover at det vil være fylt med godt innhold som det er verdt å bruke tiden på.

Abonner på nyhetsbrevet
Les mer e-Boks Digital Signering