×
Digital Signering

Gjør din signatur digital

Slipp styret med papir, og glem stresset med at en underskrift må være på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Med Digital signering kan kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere signere i deres digitale postkasse - hvor som helst, og når som helst.
Bli kontaktet

Slik fungerer Digital Signering

Med Digital signering kan virksomheter og myndigheter raskt få avsluttet behandlingen av kontrakter og andre viktige dokumenter som krever en signatur. 

 

Avsenderen sørger først for at kontrakten eller avtalen sendes til deres digitale postkasse i e-Boks. Deretter får mottakeren et varsel om at dokumentet er klar til signering.

 

Mottakeren logger seg nå inn og signerer via BankID. Kontrakten ligger deretter i arkivet i mottakerens e-Boks, og avsenderen får en kvittering på at signaturen er i e-Boks. 

 

Digital signering i e-Boks egner seg godt for bedrifter og myndigheter som har mer enn 300 avtaler som skal signeres per år.

Signer, når du vil og hvor du vil

Se hvordan Nordea, PenSam og ISS har nytte av Digital Signering

Nordea og e-Boks løfter kommunikasjonen til kundene

Samarbeidsavtalen mellom Nordea og e-Boks innebærer at e-Boks de neste tre årene skal levere e-Boks-løsningene Sikker distribusjon, Sikker digital dialog og Digitale signaturer til Nordeas virksomhet i hele Norden. For Nordeas vedkommende har drivkraften bak avtalen spesielt vært et ønske om å tilby kundene flere velfungerende tjenester som gjør kommunikasjonen med banken enklere.

Les kundecase

Nå kommuniserer vi sikkert og har bedre struktur

Pensam Forsikring sine kunder foretar mellom 1000 og 1500 signeringer i e-Boks hver måned i Danmark. PenSam Forsikring har også begynt å bruke e-Boks Signering til å innhente samtykke i personskadesaker, noe som har redusert behandlingstiden betydelig sammenlignet med tidligere da dokumentene måtte sendes som fysisk post.

Les kundecase

Nå er det nødvendig med bare noen få klikk

ISS sin lønningsavdeling i Danmark sender regelmessig brev til virksomhetens medarbeidere, både enkeltvis og masseutsendelser, men det var ikke holdbart å sende som fysisk post. Med e-Boks sparer vi både tid og penger. e-Boks sin løsning er dessuten enkel å bruke og passer godt inn i organisasjonens arbeid med hele tiden å forsøke å arbeide smartere, forklarer Charlotte Tuborg Emcken, Payroll Manager i ISS.

Les kundecase

Kundene til Jyske Bank i Danmark signerer nå digitalt

Se hvordan kundene hos Jyske Bank, ikke trenger å tenke på utskrift, skanning, fysisk oppmøte i banken e.l. når låneavtaler eller andre viktige dokumenter skal signeres.

 

Det gjør hverdagen litt lettere, både for banken og for kundene.

 

Kontakt oss

Hold deg oppdatert

Motta inspirasjon og analyser av digitaliseringens mange muligheter, og framtidige tendenser. Motta markedsføringsmateriell, informasjon om kampanjer og invitasjoner til arrangementer, webinarer og konkurranser via e-post fra e-Boks. 

Abonner

Les mer e-Boks Digital Signering i produktarket her

Meld deg gratis til webinar om Digital signering i e-Boks

Delta i dette webinar for å lære mer om de muligheter du og din bedrift har, og hvordan dere kan spare tid og penger på å signere dokumenter digitalt. 

Hands on keyboard