Vi har nu lanserat en betaversion av e-Boks-appen. Här kan du hjälpa oss med att testa ett uppdaterat användargränssnitt, en ny design och ny navigering. Du kan hela tiden komma åt din digitala post i översikten. Notera att appen inte är helt funktionsduglig ännu, så vi rekommenderar att du vid sidan av fortsätter att använda den befintliga e-Boks-appen.

I den nya appen lanserar vi e-Boks Plus, en genväg till en rad nya tjänster. Med hjälp av e-Boks Plus kan du enklare få dina utställda tjänster utförda. Med e-Boks Plus går e-Boks mot att vara en självbetjäningsplattform som inte bara är relaterad till dokument.

Du bestämmer själv vilka tjänster du önskar och har därmed fullständig kontroll över innehållet. Vi testar just nu med vilka typer av tjänster som ska ingå i appen. Och du kan vara med och bestämma vilka tjänster som e-Boks Plus ska innehålla så att vi i framtiden kan erbjuda fler tjänster till dig.


e-boks-plus-iphone.jpg

Nya tjänster med e-Boks Plus

De första tjänsterna som vi har valt att presentera är följande:

Storebox – nu behöver du inte längre leta efter dina kvitton. Få dina kvitton digitalt i e-Boks.

e-Donation – stöd en god sak. Här kan du ge ett bidrag till Friends eller Locker Room Talk.

Anteckningar - med denna service kan du spara dina viktigaste lösenord och pin koder.

Feedback – var med och bestäm vilka tjänster som ska ingå i e-Boks Plus. Ge oss din feedback här.


e-boks-plus-group.jpg

Testa den nya appen här och ge oss din feedback

Ladda ned den nya appen i App Store eller Google Play. Du kan behålla den befintliga e-Boks-appen samtidigt som du testar den nya appen med e-Boks Plus. Tänk på att detta handlar om en testversion, vilket innebär att alla funktioner inte är tillgängliga från start, så du kan uppleva mindre fel och brister. Vi arbetar på en helt funktionsduglig app och tar under tiden gärna emot feedback från dig. Ge din feedback i appen. Mycket nöje!

Apple iPhone Android Android