e-Boks og Team Danmark i nyt partnerskab om talentudvikling

25-09-2014


e-Boks, der er Nordens førende leverandør af digital infrastruktur, og Team Danmark har indgået et nyt treårigt partnerskab, som skal være med til at sikre gode vilkår for udviklingen af nye danske talenter. e-Boks har i samarbejde med DIF og DR P4 tidligere i dag offentliggjort en ny idrætspris – Danskernes Idrætspris – som er en del af det nye partnerskab.

Team Danmark glæder sig over partnerskabet med e-Boks, som især skal hjælpe og udvikle næste generation af talenter og atleter med internationalt potentiale.

- Danmark er en lille nation, og vi skal være verdensmestre i talentudvikling, hvis vi skal kunne følge med i den internationale konkurrence. Vi er rigtigt glade for, at e-Boks er ny partner frem mod 2016, for det betyder, at vi kan sætte endnu mere fokus på fremtidens stjerner og styrke vores ekspertbistand både i den daglige træning, og når atleterne konkurrerer i udlandet, siger Michael Andersen, direktør i Team Danmark.

e-Boks’ støtte til Team Danmark og den nye idrætspris ligger i naturlig forlængelse af et mangeårigt engagement i idrætten. Et værdifællesskab mellem e-Boks og de Team Danmark støttede atleter har været afgørende for partnerskabet.

- I e-Boks er det vores ambition, at vi skal være kompetente, effektive, værdiskabende og innovative – de værdier er afspejlet i de Team Danmark støttede atleter, som hver især yder en fantastisk indsats for at vinde guld til Danmark. Fælles for os er, at vi vil være nummer et på verdensplan. For e-Boks er det en fremtidsvision, og for en række af atleterne bliver det forhåbentligt en realitet til OL i 2016, siger Henrik Andersen.

Partnerskabet mellem e-Boks og Team Danmark betyder blandt andet, at Team Danmark kan sætte yderligere ressourcer ind på at optimere den daglige træning for de Team Danmark støttede atleter og øge brugen af teknologi i træningen. Anvendelse af teknologi er vigtig for at optimere atleternes sportslige udvikling og præstationsevne i træning og konkurrence. Partnerskabet løber fra 2014 og op til OL i 2016.