25-04-2019

Evry, en av Norges ledende leverandører av it-tjenester og programvare, holdt konferansen Sak- og portaldagene i april. Her ble det satt søkelys på digitalisering innen offentlig sektor i Norge. e-Boks var invitert som ekstern foredragsholder for å dele våre gode erfaringer.

 

500 deltakere var samlet til Sak- og portaldagene i Lillestrøm for å knytte kontakter og få mer kunnskap om de siste trendene innen digitalisering av offentlig sektor. Blant deltakerne var både distributører, offentlige kunder og samarbeidspartnere, og agendaen inneholdt temaer som GDPR, signering, portalløsninger og automatisering. 

Odd Gunnar Olsen, Head of Sales Norway, e-Boks Norge, fortalte på konferansen om e-Boks' erfaringer med å digitalisere offentlig sektor i Danmark.

 – Digitalisering står høyt på agendaen i Norge, særlig innen offentlig sektor. Norske myndigheter ønsker kunnskap om, hvilke muligheter som finnes for å bidra til digitalisering av offentlig kommunikasjon med innbyggerne, sier han og tilføyer:

Som Nordens ledende leverandør av digital post har vi stor erfaring med digitalisering av offentlig sektor og tilbyr et bredt spekter av tjenester og løsninger. Jeg kunne presentere dem for deltakerne på konferansen
Odd Gunnar Olsen, Head of Sales Norway

e-Boks skaper verdi i hverdagen

Sammenlignet med Danmark har norske brukere ennå ikke opplevd de store fordelene med digitale postkasser. Derfor er det fortsatt en oppgave å synliggjøre verdien av e-Boks overfor både myndigheter og brukere. I Danmark mottar mer enn fem millioner innbyggere post fra det offentlige i e-Boks. I Norge er det bare rundt 50 prosent av innbyggerne, som ønsker digital post fra det offentlige.

– Vi har en høy brukertilfredshet, og det er mange fordeler med e-Boks. Den historien og de erfaringene vil vi gjerne dele med nordmennene – og det er blant annet hensikten med at e-Boks deltar på konferansen, sier Odd Gunnar Olsen.

  

Har du spørsmål om e-Boks, kan du gjerne kontakte Odd Gunnar Olsen, Head of Sales Norway, på tlf. +47 48 31 57 20, eller på e-post ogo@e-boks.no.