Danskerne har valgt ni regionale vindere

24-11-2014

Danskerne har indstillet 221 initiativer til prisen fordelt over hele landet. Herefter har ni regionale dommerpaneler nomineret tre regionale initiativer i hver af P4-regionerne, og nu har 40.378 danskere så stemt om, hvilke ni initiativer der skal gå videre til semifinalen. Hos e-Boks er man overvældede over den opbakning, der har været til prisen, som tidligere hed Årets Idrætskommune.

- Vi har i år fornyet prisen med det formål at engagere hele landet i Danskernes Idrætspris. Der er over 40.000 danskere, som har stemt, og det viser tydeligt et stort engagement og en opbakning til lokalidrætten. Både de indstillede initiativerne og de regionale vindere er med til at inspirere både børn og voksne til at bevæge sig og til at deltage i sociale aktiviteter i det lokale. Jeg er glad og stolt over, at vi hos e-Boks er med til at sætte fokus på alle de værdiskabende idrætsinitiativer, der findes rundt om i Danmark. Nu glæder vi os til snart at præsentere de tre finalister, siger Henrik Andersen, CEO i e-Boks.

De ni regionale vindere fra hele landet bedømmes af DIF’s bestyrelse, der udvælger tre finalister og herefter kårer vinderen. Vinderen offentliggøres den 10. januar 2015 til DR’s sportsgalla, Sport 2014.

e-Boks’ sponsorat af Danskernes Idrætspris er en del af et treårigt partnerskab med Team Danmark.

Læs mere om Danskernes Idrætspris på: www.danskernesidrætspris.dk

De ni regionale vindere er:

RegionIdrætsinitiativ
Bornholm Springgrav i Ny-Vest
Fyn SG-Huset i Svendborg
Hovedstadsområdet Leder for en dag i Furesø
Midt- og Vestjylland Cold Hawaii i Klitmøller
Nordjylland Sundhed i Bevægelse i Aalborg
Sjælland og øerne Den nye Sporter i Idestrup
Syd- og Sønderjylland Street Dome i Haderslev
Trekantsområdet Elementfabrikken i Tørring
Østjylland Sports- og Fritidspark Arendal i Silkeborg