×
Digitale Underskrifter

Sæt strøm til jeres underskrifter

Slip for bøvlet med papirer - og glem tanken om, at en underskriver behøver være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Med Digitale Underskrifter kan kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere skrive under - hvor som helst, når som helst.
Bliv kontaktet

Sådan fungerer Digitale Underskrifter

Med Digitale Underskrifter kan virksomheder og myndigheder hurtigt få afsluttet behandlingen af kontrakter og andre vigtige dokumenter, der kræver en signatur. 

 

Afsender sørger først for, at kontrakten eller aftalen sendes til e-Boks. Herefter får modtageren en notifikation om, at et dokument er klar til underskrift.

 

Modtageren logger nu på og underskriver via sit NemID. Kontrakten ligger herefter arkiveret i modtagerens e-Boks, og afsenderen får en kvittering for, at underskriften er i hus. 

 

 

Deltag i gratis webinar og hør hvordan du kan slippe for bøvlet med papirer, der skal underskrives. Se webinaret nu eller når du får tid, webinaret er blevet optaget på et tidligere tidspunkt.

Tilmeld dig webinar her

Skriv under - når som helst, hvor som helst

Se her, hvordan store virksomheder har glæde af Digitale Underskrifter

Det betaler sig at gøre lejekontrakter digitale

Hvert år ekspederer DAB 6.000-7.000 nye kontrakter på lejemål. Administrativt repræsenterer lejekontrakterne en betragtelig arbejdsopgave, som trækker mange ressourcer. Udsigten til sparet porto og lettere interne arbejdsgange har nu fået administrations-selskabet til at tage Digitale Underskrifter i brug.

Læs kundecase

Nu kommunikerer vi sikkert og har bedre struktur

PenSam Forsikrings kunder foretager mellem 1.000 og 1.500 signeringer i e-Boks hver måned. Digitale underskrifter bliver først og fremmest brugt i forbindelse med salg af forsikringer til nye kunder, der nu modtager tilbud og policer fra sælgerne direkte i deres e-Boks. Her kan kunden underskrive og dermed acceptere tilbuddet.

Læs kundecase

Vi sparer tid og penge – nu kræver det kun få klik

ISS’ lønafdeling sender ofte breve ud til virksomhedens medarbejdere, både enkeltvise og masseudsendelser, men det er ikke holdbart eller nutidigt at sende som fysisk post, forklarer Charlotte Tuborg Emcken: "Nu bruger vi digital signering til fx at sende samtykkeerklæringer ud, orienteringer til medarbejderne og i forbindelse med personaleretlige sager".

Læs kundecase
Se, hvordan Jyske Bank bruger Digitale Underskrifter

Jyske Banks kunder skriver nu under digitalt

Er man kunde hos Jyske Bank, skal man ikke længere tænke på udprint, indscanning, fysisk fremmøde i banken osv, når låneaftaler eller andre vigtige dokumenter skal skrives under.

 

Det gør hverdagen lidt lettere – båden for banken og for kunderne.

Kontakt os
Sådan fungerer Delegeret Signering

Let for virksomheder at underskrive

Når et dokument skal underskrives på vegne af en virksomhed, kan det hurtigt udvikle sig til lidt af en koordineringsøvelse. Enten skal en række partner samles i et lokale samtidigt, eller også skal man bruge lang tid på at sende dokumenter frem og tilbage.

 

e-Boks tilbyder nu Delegeret Signering, hvor virksomheder med få klik kan delegere dokumenter til underskrift - som så havner i den private e-Boks hos den, der skal underskrive på vegne af en virksomhed. Slut med at bøvle med medarbejdercertifikater - det hele foregår med underskrivers personlige NemID. 

Sådan delegeres og underskrives dokumenter via e-Boks

Sådan foregår Delegeret Signering

  • Virksomhedens administrator sender via e-Boks Erhverv dokumentet til de medarbejdere, der skal skrive under på virksomhedens vegne. 

  • De relevante medarbejdere logger på deres private e-Boks og underskriver med deres personlige NemID. 

  • Til slut bekræfter administrator, at underskrivningen er afsluttet. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet Digital Dialog giver dig inspiration og analyser om digitaliseringens mange muligheder og fremtidige tendenser. Det udsendes hver måned og vi lover, at det vil være fyldt med godt indhold, der er din tid værd!

Tilmeld nyhedsbrev
Læs mere om e-Boks Digitale Underskrifter