×
e-Boks Betaling

Få jeres betalinger til tiden

Når betalinger ikke lander til tiden, er det sjældent bevidst fra dine kunders side - ofte er der bare tale om en forglemmelse. Med e-Boks Betaling kan du hjælpe dem ved at sende en påmindelse, når betalingsdatoen nærmer sig.
Bliv kontaktet

e-Boks Betaling - en fordel for jer og kunderne

Virksomheder og offentlige myndigheder oplever, at ca. en tredjedel af deres regninger ikke bliver betalt til tiden. Hvis I skifter til e-Boks Betaling, øger I sandsynligheden for, at pengene lander hos jer rettidigt.

  • Kunderne betaler direkte via e-Boks
  • Betalingen kan automatiseres
  • Udsend betalingspåmindelser i god tid

Deltag i webinar

Oplever du, at jeres regninger ikke bliver betalt af kunderne?

Deltag i et gratis webinar om e-Boks Betaling og hør hvordan din virksomhed kan tilbyde kunderne at modtage og betale regninger direkte i e-Boks. Hjælp kunderne ved at sende en påmindelse, når betalingsdatoen nærmer sig. Det gør det lettere for dem at betale regningen til tiden og de undgår en rykker.

Agenda for webinar

  • Kort introduktion til e-Boks Betaling
  • Hvorfor tilbyder e-Boks denne løsning og hvilket problem løser den?
  • Gennemgang af løsningen
  • Referencer og hvilke udfordringer har vi løst?
  • Q&A

Næste webinar er tirsdag den 25. februar 2020 kl. 9.30-10.30.

Tilmeld dig her
Forbedrer servicen overfor borgerne
"Vi forbedrer servicen overfor borgerne ved at gøre det lettere at betale regninger, da alt er samlet et sted. Gevinsten ved denne løsning bliver forhåbentlig en stigning i betalinger til tiden."
Charlotte Puella T. Knudsen, Projektleder
Gør det nemt at betale
"Det er alfa og omega for Randers Kommune at tilbyde borgerne god service. Derfor kunne vi se et potentiale i at implementere e-Boks som betalingsløsning, der gør det enkelt og nemt for borgerne at betale deres regninger til tiden direkte fra e-Boks."
Poul Hjøllund, Regnskabschef

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet Digital Dialog giver dig inspiration og analyser om digitaliseringens mange muligheder og fremtidige tendenser. Det udsendes ca. hver måned og vi lover, at det vil være fyldt med godt indhold, der er din tid værd!

Tilmeld nyhedsbrev
Læs mere om e-Boks Betaling