×
e-Boks Betaling

Få jeres betalinger til tiden

Når betalinger ikke lander til tiden, er det sjældent bevidst fra dine kunders side - ofte er der bare tale om en forglemmelse. Med e-Boks Betaling kan du hjælpe dem ved at sende en påmindelse, når betalingsdatoen nærmer sig.
Bliv kontaktet

e-Boks Betaling - en fordel for jer og kunderne

Virksomheder og offentlige myndigheder oplever, at ca. en tredjedel af deres regninger ikke bliver betalt til tiden. Hvis I skifter til e-Boks Betaling, øger I sandsynligheden for, at pengene lander hos jer rettidigt. e-Boks Betaling er lige så sikker som eksisterende bank-metoder, der bruges i netbank. e-Boks behandler fakturaerne i samarbejde med eksisterende betalingsudbydere (PSP) og ændrer efter betalingfakturaens status til betalt.

  • Kunderne betaler direkte via e-Boks
  • Betalingen kan automatiseres
  • Udsend betalingspåmindelser i god tid

Deltag i gratis webinar og hør hvordan du kan opnå besparelser og bedre kundeservice. Se webinaret nu eller når du får tid, webinaret er blevet optaget på et tidligere tidspunkt.

Tilmeld dig webinar her
Forbedrer servicen overfor borgerne
"Vi forbedrer servicen overfor borgerne ved at gøre det lettere at betale regninger, da alt er samlet et sted. Gevinsten ved denne løsning bliver forhåbentlig en stigning i betalinger til tiden."
Charlotte Puella T. Knudsen, Projektleder
Gør det nemt at betale
"Det er alfa og omega for Randers Kommune at tilbyde borgerne god service. Derfor kunne vi se et potentiale i at implementere e-Boks som betalingsløsning, der gør det enkelt og nemt for borgerne at betale deres regninger til tiden direkte fra e-Boks."
Poul Hjøllund, Regnskabschef

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet Digital Dialog giver dig inspiration og analyser om digitaliseringens mange muligheder og fremtidige tendenser. Det udsendes ca. hver måned og vi lover, at det vil være fyldt med godt indhold, der er din tid værd!

Tilmeld nyhedsbrev
Læs mere om e-Boks Betaling