Nyhedsbrevet Digital Dialog giver dig inspiration og analyser om digitaliseringens mange muligheder og fremtidige tendenser. Det udsendes ca. hver 2. måned og vi lover, at det vil være fyldt med godt indhold, der er din tid værd!

Når du tilmelder dig, har du også mulighed for at downloade vores rapport om nordiske virksomheders digitale fremdrift. Rapporten er baseret på svar fra 413 virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Find ud af om din virksomhed er på niveau med de førende, når det gælder digital transformation, eller om du er ved at blive overhalet. 

 

Når du trykker tilmeld accepterer du at modtage markedsføringsmateriale bestående af nyhedsbreve, kampagner, konkurrencer samt invitationer til events og webinarer via e-mail fra e-Boks omkring e-Boks ydelser og produkter samt digitalisering.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet og trække dit samtykke til fremsendelse af markedsføringsmateriale tilbage, via et link i fx de udsendte nyhedsbreve eller invitationer, eller ved at kontakte e-Boks på marketing@e-boks.dk.

De personoplysninger, som du opgiver i forbindelse med tilmelding til modtagelse af markedsføringsmateriale, vil blive behandlet i overensstemmelse med e-Boks vilkår, som du kan læse her.