e-Boks er Nordens ledende digitaliseringspartner. Hver dag hjælper vi personer, virksomheder og institutioner til digitalt at interagere og servicere sig selv effektivt og sikkert gennem vores platforme. Og det har vi gjort, siden vi blev grundlagt i 2001. Derfor er vi også stolte over at betjene over 30.000 private og offentlige virksomheder og 18 mio. brugere globalt med levering af mere end 513 millioner dokumenter årligt via e-Boks. Læs mere om e-Boks historie her.

 

e-Boks hovedkontor ligger i Danmark, og vi er til stede i Norge, Sverige, Finland, Irland og Luxembourg. Tilsammen er vi ca. 85 personer ansat, men vi er altid på udkig efter flere dygtige medarbejdere til de mange udfordrende opgaver, vi løser hver dag.

 

e-Boks er flere gange blevet kåret som det mest troværdige brand i Danmark, og vi er en ”Great Place to Work” certificeret arbejdsplads.

 

Læs mere herunder om e-Boks, som arbejdsplads og de jobs, som er ledige.

Ledige jobs

 

 


Bliv en del af vores team af eksperter, der har været med til at udvikle e-Boks siden 2001 i Danmark og senere i Norge og Sverige. Vi investerer i talentfulde medarbejdere, der udviser passion og ambition for det, de gør, og vi leder konstant efter nye nysgerrige, innovative, dygtige og sympatiske kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for e-Boks, vores brugere og vores kunder.
Vi ved, at vores succes afhænger af glade, sunde og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi en konkurrencedygtig løn og en række fordele som f.eks. sundhedsforsikring, pension og sociale aktiviteter.

 

Se vores ledige stillinger:

 

 

Rekrutteringsproces

For at søge en stilling skal du sende dit CV til os via ”Ansøg”-knappen i den jobannonce, du har fundet interessant. Herefter modtager du en bekræftelsesmail, så du ved, at vi har modtaget dit CV.

Vi vil løbende i processen se på de indkomne CV’er og starte dialogen med interessante kandidater så hurtigt som muligt.

Selve rekrutteringsprocessen vil starte med en samtale, hvor vi vil tale om dine erfaringer, din motivation for at søge stillingen samt dine forventninger til jobbet. Går du videre i processen, skal du gennemføre nogle forskellige tests, som du efterfølgende kommer ind til os og får en tilbagemelding på. Sidste trin i rekrutteringsprocessen vil være en kontraktforhandling med den ansættende leder.

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde i e-Boks, har du spørgsmål til en ledig stilling eller ansøgningsprocessen, så kontakt HR Business Partner og rekrutteringsansvarlig, Nicholas Christiansen på +45 2689 0961 eller nch@e-boks.dk.

 

e-Boks som arbejdsplads

 e-Boks har eksisteret siden 2001 og digitalisering er vores DNA. Derfor er vi også en virksomhed, der løbende forandres i takt med de krav, vi bliver mødt af og de muligheder, vi ser i markedet. Senest har vi udvidet e-Boks fra at være en digital postkasse til også at være en digital selvbetjeningsplatform, hvor vi tilbyder en række services. Som medarbejder i e-Boks vil du derfor blive involveret i mange spændende projekter.

 

Det gode arbejdsliv
Hos e-Boks mener vi, at resultater og trivsel følges ad. Derfor tilbyder vi en arbejdsplads, som understøtter trivsel og arbejdsglæde.
Vi tilbyder vores medarbejdere en varieret sund frokostbuffet, frugt og dejlig kaffe. Desuden er alle medarbejdere dækket af en privat sundhedsforsikring. e-Boks holder to årlige firmafester og vi har en personaleforening, der holder et arrangement ca. hver anden måned.

e-Boks kultur
Vi har fokus på at skabe en arbejdsplads, der tilbyder meningsfuldt arbejde, arbejdsglæde og trivsel.
Hos e-Boks stræber vi efter at være et sted, hvor medarbejderne har tillid til de mennesker, de arbejder sammen med, er stolte over det arbejde, de udfører, og føler fællesskab med deres kollegaer.

Vi har fokus på at øge den positive firmakultur og adfærd. At være en god arbejdsplads kræver, at alle medarbejdere har en positiv adfærd - og vi bærer et fælles ansvar for, at vi får en god arbejdskultur og arbejdsglæde.

Og arbejdsglæden er vigtig. Vigtig fordi den er med til at skabe en god arbejdsplads med en god stemning – også når vi har travlt. Vi ved nemlig, at arbejdsglæde øger trivslen og kvaliteten i arbejdet - og mindsker stress og sygefravær.

Vores arbejde med at skabe en god arbejdsplads har allerede båret frugt. Både i 2018 og i 2019 er vi blevet kåret som en ”Great Place to Work” certificeret arbejdsplads, hvilket vi er meget stolte af. Men vi hviler ikke på laurbærrene og har et mål om, at vi i fremtiden kan blive en af ”Danmarks bedste arbejdspladser”. 

 

 

Vores værdier betyder noget for os
Værdierne skal være med til at skabe en virksomhed i konstant positiv bevægelse. De er en rettesnor for måden, vi tænker, handler og opfører os over for hinanden på. De er et kompas for os, når vi ansætter folk, og når vi udvikler os. De er vigtige i forhold til alle medarbejdere, nuværende som fremtidige, samt brugere, kunder og partnere. 

Her kan du læse om e-Boks værdier:

Nysgerrighed
Nysgerrighed er essentiel for at blive bedre. Den er grunden til, at vi udvikler os – og det gælder både som mennesker og virksomheder. Nysgerrigheden er grundlaget for innovation og alle former for udvikling. Vi ønsker at anspore til nysgerrighed, der både er grundlaget for de store spring, men også for de små, løbende initiativer, der forbedrer os som organisation.
 
Dømmekraft
Dømmekraft handler om at gøre de rigtige ting og træffe de rigtige valg. Den sikrer, at vi prioriterer, det som er vigtigst og betyder mest. Den hjælper os også til at opføre os ordentligt overfor hinanden og overfor vores brugere, kunder og partnere.

Tillid
Tillid er en fundamental del af vores virksomhed. Brugere, kunder og partnere stoler på os, og det er utrolig vigtigt for os, at det bliver ved med at være sådan. Tillid handler også om de ting, der er mellem os som mennesker, og at vi holder, hvad vi lover. Derfor skal vi også beskytte tilliden ved at tale åbent og rettidigt om tingene.