Her kan du tilmelde dig e-Boks webinar 

 

 

På et e-Boks webinar kan du lære, hvordan jeres virksomhed kan øge kundetilfredsheden, opnå besparelser og overholde GDPR ved at sende dokumenter via e-Boks og få dem fx betalt eller underskrevet samme sted.

Webinarerne er interessante for virksomheder og offentlige myndigheder, som sender dokumenter enten via post eller i e-Boks. 

Vores webinarer er gratis og varer ca. en time.

 

Tilmeld dig et eller flere af nedenstående webinarer

Tryk på knappen "Tilmeld dig her" for at tilmelde dig. På tilmeldingssiden trykker du på "Register" og skriver dit navn, e-mail m.m. og trykker på "Submit", hvorefter du modtager en bekræftelsesmail. Læs evt. vores guide til hvordan du tilmelder dig.

 

 

Webinar om e-Boks Portalløsning

Lær hvordan du kan kombinere virksomhedens egen kundeportal/online univers med e-Boks

Giv jeres kunder de fordele, der er ved at have alt samlet i e-Boks samtidig med, at I beholder kunderne i jeres univers. Du kan læse mere om e-Boks Portalløsning her.

 

Torsdag den 16. april 2020 fra kl. 9.30-10.30.

 

Webinar om e-Boks

Har du overvejet at bruge e-Boks, når du skal sende informationer til dine kunder?

Så hør hvordan du med e-Boks kan leve op til GDPR og sende fx breve, der indeholder cpr-numre, på en sikker måde og samtidig opnå besparelser.

Hør også om de mange løsninger, som vi tilbyder virksomheder og offentlige myndigheder, som fx signering af dokumenter eller betaling af regninger direkte i e-Boks.

Læs mere om e-Boks - sikker distribution og tilmeld dig webinaret herunder.

 

Tirsdag den 12. maj kl. 9.30-10.30

 

Du kan tilmelde dig helt frem til starten af webinaret.

Skulle du være forhindret i at deltage, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du vil få præsentationen og optagelsen tilsendt i en e-mail efter webinaret.


Webinarerne følger som regel denne agenda:

  • Kort introduktion til e-Boks løsningen
  • Hvorfor tilbyder e-Boks denne løsning og hvilket problem løser den?
  • Gennemgang af løsningen
    - Processen set fra brugerens side
    - Nøglefunktioner
  • Referencer og hvilke udfordringer har vi løst?
  • Q&A

Har du spørgsmål til indholdet på webinarerne eller blot vil høre mere om e-Boks løsninger, så læs mere her eller kontakt Kim Konstantin Sølbeck på kks@e-boks.dk.

 

Vi glæder os til din deltagelse.

 

Praktik

På dagen logger du på senest 5 minutter før start med det link, du modtager på e-mail, når du har tilmeldt dig - og tjek at højtaleren i din pc ikke står på mute.