Distributører

PostNord
Aftaler om tilslutning til e-Boks formidles gennem PostNord, som tilbyder PostNords multikanal løsning der håndterer virksomheders, myndigheders og organisationers forretningskommunikation til digital levering via e-Boks samt print og fysisk forsendelse. Løsningen håndterer både enkeltforsendelser direkte fra afsenderens desktop og masseudsendelser via system-system snitflade. Der tilbydes bl.a. rådgivning til mere effektiv kommunikation, hjælp til den tekniske implementering samt håndtering af dokumentopsætning, konvertering mv.

Kontakt PostNord for yderligere oplysninger på tlf.: 70 11 12 30, på kundeservice.erhverv@postnord.com eller via postnord.dk.

PostNord

Charlie Tango
Aftaler om tilslutning til e-Boks formidles gennem Charlie Tango, som er KMD’s digitale forretningsenhed. Charlie Tango hjælper virksomheder med at skabe sammenhængende kundekommunikation og kundeoplevelser på tværs af hele omni-channel og tilbyder en lang række output-kanaler i forbindelse med digitalisering, herunder formatering, konvertering mm. Vi er ISO 20001 og 27001 certificeret, hvilket giver din virksomhed en samarbejdspartner med stor fokus på sikkerhed. Med Charlie Tango får din virksomhed ét kontaktpunkt til både digital forsendelse, fysisk print og digitale omni-channel-løsninger.

Kontakt Charlie Tango for yderligere oplysninger på mail e-boks@charlietango.dk eller på tlf: 30 46 34 43

Charlie Tango

Nets
Aftaler om tilslutning til e-Boks formidles af Nets gennem flere løsninger. Standard distribution tilbydes via produktet Nets Share, der med en række ydelser og outputkanaler har e-Boks som det centrale element. Som afsender i Nets Share får din virksomhed mulighed for ét kontaktpunkt for både digital post, print, signering og arkiv mm.
Se mere om produktet: Nets Share.
Kontakt Nets for yderligere information på di-sales-dk@nets.eu eller på tlf: 29 48 77 76

Nets

InterMail
Aftaler om tilslutning til e-Boks formidles gennem InterMail, som tilbyder en multikanal-løsning der håndterer virksomhedens kommunikation til både fysisk og digital forsendelse – som enkelt- eller masseudsendelser. Uanset om behovet er Digitalpost, Secure Dialog, Digital Signatur eller Betalingsløsningen, har man som virksomhed mulighed for at kommunikere med sine kunder, også i realtid. InterMail har stort fokus på sikkerhed og fleksibilitet og tilbyder selvfølgelig rådgivning samt teknisk hjælp til implementeringen.

Kontakt InterMail for yderligere oplysninger på tlf.: 36 86 33 33, på eboks.info@intermail.com eller på intermail.com.

Intermail

Partnere

Bluegarden
Alle virksomheder, der anvender lønsystemer hos Bluegarden, kan vælge at få sendt lønsedlerne til e-Boks. Bluegarden står 100 % for integrationen til e-Boks, og virksomheden skal alene på lønindberetningen angive, at lønsedlerne skal sendes til e-Boks.

Kontakt Bluegarden på telefon 72 27 90 19, hvis du er arbejdsgiver og ønsker at sende lønsedler til e-Boks.

Bluegarden

Bankernes EDB-Central (BEC)
BEC leverer alle bankbreve til kunderne i e-Boks på vegne af de pengeinstitutter, der anvender banksystemerne hos BEC. For yderligere information ring til 46 38 24 00.

BEC

Skandinavisk Data Center (SDC)
SDC leverer alle bankbreve til kunderne i e-Boks på vegne af de pengeinstitutter, der anvender banksystemerne hos SDC. Kontakt SDC på telefon 44 65 71 11.

SDC

Bankdata
Bankdata leverer bankbreve til kunderne i e-Boks på vegne af de pengeinstitutter, der anvender banksystemerne hos Bankdata. Kontakt Bankdata på telefon +45 79 24 22 33

Parajett

Aftaler om tilslutning til e-Boks formidles gennem Parajett. Parajett tilbyder sine kunder effektiv kommunikation i både trykt og digital form. De digitale kanaler omfatter blandt andet digital brev boks, e-faktura, e-arkiv, e-mail, og SMS. Vi tager dermed ansvaret for hele kundens kommunikation. Parajett er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001. Kontakt: info@parajett.se

Parajett