Vi er nu i luften med en betaudgave af e-Boks appen. Her kan du hjælpe os med at teste en opdateret brugerflade, et nyt design og navigation. Du vil stadig kunne tilgå din digitale post i oversigten, som du plejer. Bemærk, det er ikke en fuld funktionsdygtig app endnu, så vi anbefaler, at du sideløbende fortsætter med at benytte den eksisterende e-Boks app.

I den nye app introducerer vi e-Boks Plus, der er din genvej til en række nye services. Gennem e-Boks Plus får du mulighed for at betjene dig lettere via de udstillede services. Med e-Boks Plus bevæger e-Boks sig henimod at være en selvbetjeningsplatform, der ikke kun er relateret til dokumenter, som du kender det fra den digitale postkasse.

Du bestemmer selv, hvilke services du ønsker og har dermed fuld kontrol over indholdet. Lige nu bliver der eksperimenteret med hvilke typer services, der kommer til at indgå i appen. Og du kan være med til at bestemme, hvilke services e-Boks Plus skal indeholde. Så med tiden vil vi komme med flere services til dig.


e-boks-plus-iphone.jpg

Nye services med e-Boks Plus

De første services vi har valgt at præsentere er følgende:

Livsguide – sikrer, at du får ajourført de dokumenter, der skal opdateres, når dit liv ændrer sig.

e-Donation – støt en god sag. Her kan du give et bidrag til Kræftens Bekæmpelse, Læger uden Grænser eller Børnehjælpsdagen.

Storebox – nu er det slut med at lede efter kvitteringer. Få dine kvitteringer digitalt i e-Boks.

Fremtidsfuldmagt – er for dig, der ønsker sikkerhed for fremtiden. Den sikrer, at du kan få hjælp til økonomiske og personlige forhold, hvis uheldet skulle være ude, og du ikke selv er i stand til at varetage dette.

Feedback - vær med til at bestemme, hvilke services der skal indgå i e-Boks Plus. Giv os din feedback her.


e-boks-plus-group-dk.jpg

Prøv den nye app her og giv din feedback

Download den nye app i App Store eller Google Play. Du kan stadig beholde den eksisterende e-Boks app og samtidig prøve den nye app med e-Boks Plus. Husk, at der er tale om en testudgave, hvorfor ikke alle funktioner er tilgængelige fra start, så du vil kunne opleve mindre fejl og mangler. Vi arbejder på en fuld funktionsdygtig app og hører i mellemtiden gerne fra dig. 

Giv din feedback i app´en.

God fornøjelse!

Apple iPhone Android Android