e-Boks og Digital-Servicebook.com indgår samarbejde

Der er godt nyt for bilejere i både Danmark, Norge og Sverige. De får nu let ved at tilgå bilens servicebog direkte i e-Boks appen, efter Digital-Servicebook og e-Boks har indgået et samarbejde.

Dato 15. januar 2020
digital servicebog
e-Boks
e-Boks

65 milliarder kroner

Bliver forbrugere i EU snyt for grundet manglende dokumentation og kilometerspoling

Tilgå din bils servicebog digitalt gennem e-Boks

Et nyt samarbejde mellem Digital-Servicebook.com og e-Boks betyder, at bilejere nu kan tilgå deres servicebog digitalt direkte i e-Boks’ app. Den digitale servicebog sikrer, at bilejere har adgang til oplysninger om service og eftersyn, der er udført på bilen. Dermed vil de brugere, der i dag anvender e-Boks, kunne tilgå deres bils servicedata via e-Boks-appen - og derved sikre bilens værdi og dokumentation.

Vi ser meget frem til samarbejdet med e-Boks, som kommer til at løfte standarden i bilbranchen. Fremover kan værksteder, der anvender Digital-Servicebook.com sende oplysninger og dokumentation på køretøjer direkte til kunder i e-Boks, siger direktør i Digital-Servicebook.com Martin Jensen og tilføjer:

Vores mål er at lave et system, der både sikrer forbrugeren og hjælper værkstederne. Forbrugerne i EU snydes årligt for op mod 65 milliarder kroner grundet manglende dokumentation og kilometerspoling. Det er nu fortid med den nye digitale servicebog direkte i e-Boks, der forhindrer snyd.  

En opdateret servicebog øger bilens gensalgsværdi, fordi den nye ejer nemt kan kontrollere servicehistorikken. Samtidig sikrer løbende registrering af bilens kørte kilometer, at der ikke kan laves snyd med antallet af kørte kilometer.

 

Samarbejde i fokus

Netop samarbejde er et kernepunkt i strategien bag udviklingen af e-Boks’ nye app. I starten af 2018 satte e-Boks for første gang ord på visionen om at blive en platform, som andre leverandører kan bygge deres services ind i og lancerede en ny e-Boks app med en række services. Den åbner op for, at tredjepartsleverandører kan koble sig på appen og tilbyde egne services til e-Boks brugere – ligesom Digital-Servicebook.com nu har gjort.

e-Boks er en platform, som danskerne kender i forvejen og har tiltro til, så vores brugere er trygge ved at få deres dokumenter opbevaret i e-Boks. Med den nye app bevæger e-Boks sig henimod at være en selvbetjeningsplatform, der ikke kun er relateret til dokumenter, som du kender det fra den digitale postkasse, fortæller Product Director i e-Boks Erik Abildgaard Knudsen.

Siden udrulningen af e-Boks appen er der blevet indledt en række dialoger med virksomheder, der kan indgå med ydelser i appen. Og selvom der stadig er plads til mange flere services, har platformen nu opnået en modenhed, som betyder, at den nu er tilgængelig for millioner af e-Boks brugere i Danmark, Norge og Sverige.

 

Du kan læse mere om "Digital Servicebog" her.

Er du interesseret i at vide mere om e-Boks Plus og muligheden for at tilbyde services i e-Boks-appen, kan du læse mere her.

Har du brug for at sende digital post?

Lad os fortælle dig om e-Boks platform

Kontakt os

  • Vi tilbyder virksomheder en moderne digital platform, der bygger på åbne standarder, API'er og open source teknologier.

  • Vi kan hjælpe med at styrke kommunikationen og interaktionen mellem virksomheder, organisationer, borgere, kunder og samfund.

  • Vi er stolte over, at vi i mere end 20 år har hjulpet virksomheder i Danmark og i andre lande med at digitalisere deres kundekommunikation.

Se flere nyheder