26-11-2018

I efteråret 2018 lancerede e-Boks en helt ny app – e-Boks Plus-appen – der åbner op for en lang række nye services. Den har nu været på gaden i godt to måneder, og både brugere og virksomheder har taget godt imod den.

Ud over en opdatering af brugerflade, design og navigation er visionen med den nye e-Boks app at udvikle en platform, hvor relevante services fra samarbejdspartnere nemt og hurtigt kan afprøves og integreres. TestaViva – en online platform til oprettelse af juridiske dokumenter – er blandt én af de første samarbejdspartnere, der har integreret deres services i e-Boks Plus-appen.

”I første omgang har vi sendt appen på markedet i en beta-version, hvor slutbrugere, afsendere og samarbejdspartnere som TestaViva har haft mulighed for at teste de nye services. På den måde har vi kunnet justere og tilpasse appen løbende i takt med, at vi er blevet klogere på vores brugeres og samarbejdspartneres behov,” fortæller Erik Abildgaard Knudsen, der er Nordic Product Director i e-Boks.

TestaViva er meget positiv overfor samarbejdet med e-Boks og app-integrationen af deres service. På bare tre måneder har appen ifølge TestaVivas egen opgørelse genereret 8.143 nye brugere, og den har resulteret i oprettelsen af mere end 3.400 juridiske dokumenter svarende til en økonomisk værdi for brugerne på knap 4,5 millioner kroner.

”Vi synes tanken bag e-Boks flugter rigtig godt med tanken bag TestaViva – vi ønsker at være en digital platform, hvor du har mulighed for at oprette og opbevare vigtige juridiske dokumenter. Med e-Boks’ Plus-app er alting nu samlet ét sted. Og samtidig giver appen os mulighed for at nå ud til endnu flere brugere,” siger TestaVivas direktør Michael Lauritzen.

”Vi synes tanken bag e-Boks flugter rigtig godt med tanken bag TestaViva – vi ønsker at være en digital platform, hvor du har mulighed for at oprette og opbevare vigtige juridiske dokumenter. Med e-Boks’ Plus-app er alting nu samlet ét sted. Og samtidig giver appen os mulighed for at nå ud til endnu flere brugere,”
Michael Lauritzen, Direktør TestaViva

Selvbetjeningsplatform med flere services

Med lanceringen af e-Boks Plus-appen bevæger e-Boks sig hen imod at være en selvbetjeningsplatform, der ikke kun er relateret til dokumenter, hvilket ellers har været kernen i e-Boks hidtil. I e-Boks Plus bestemmer brugerne selv, hvilke services de ønsker, og de har dermed fuld kontrol over indholdet.

”Det nye er, at vi åbner op for integrationen af en lang række services, så brugerne for eksempel ville kunne følge med i deres forbrug af el, vand og varme, melde flytning eller få overblik over deres værdigenstande til forsikringsbrug. Så der er altså ikke længere kun tale om et sted, hvor du kun modtager digitale dokumenter, som ellers tidligere har været det centrale element i al kommunikation i e-Boks,” siger Erik Abildgaard Knudsen.

 

Et godt match

Planen er at udvide samarbejdet mellem e-Boks og TestaViva således, at brugere, der i forvejen har oprettet juridiske dokumenter hos TestaViva, kan vælge at få tilsendt en version af dokumenterne til e-Boks Plus-appen, så de altid ligger tilgængelige lige ved hånden.

”e-Boks er en platform, som danskerne kender i forvejen og har tiltro til, så vores brugere er trygge ved at få deres dokumenter opbevaret i e-Boks. Derudover er løsningen nem og ligetil. Du skal blot trykke på én knap i e-Boks, og så er du i gang med at oprette et juridisk dokument, som du tilmed kan underskrive og færdiggøre i appen med det samme,” siger Michael Lauritsen og tilføjer:

”TestaVivas målsætning er at gøre juraen nem og gratis. Vi oplever, at det er alfa og omega i forhold til at generere brugere, at vores services ligger tilgængelig det rette sted. e-Boks’ platform har vist sig at være det helt rigtige sted at tilbyde denne service gennem, fordi det er nemt, gratis og trygt. Så vi ser samarbejdet som et perfekt match.”

 

Fuld udrulning i 2019

I løbet af 2019 forventer e-Boks at kunne rulle appen ud i sin fulde version, der kommer til at erstatte den nuværende e-Boks app. I den første version af appen vil brugerne kunne finde det mest grundlæggende, men flere services vil blive bygget på i takt med at flere brugere, afsendere og samarbejdspartnere kommer til.

 

FAKTA – DET FINDER DU I E-BOKS PLUS:

På nuværende tidspunkt har e-Boks Plus følgende features:

  • Livsguide – hjælper dig med at få ajourført de dokumenter, som skal opdateres, hvis/når dit liv ændrer sig.
  • e-Donation – her kan du give bidrag til f.eks. Kræftens Bekæmpelse, Læger uden Grænser eller Børnehjælpsdagen.
  • Storebox – hjælper dig med at holde styr på dine kvitteringer, som du kan få digitalt i e-Boks.
  • Fremtidsfuldmagt – sikrer at du kan få hjælp til økonomiske og personlige forhold, hvis uheldet skulle være ude, og du ikke selv er i stand til at varetage dette.
  • Feedback – hvor du kan komme med dine inputs til nye services, som kan blive en del af e-Boks Plus.

 

I 2019 vil der løbende komme flere services til.

Læs mere om e-Boks Plus