9. januar 2018

FC Thy Piger vinder Danskernes Idrætspris

Unikt samarbejde mellem fem vestjyske fodboldklubber viser vejen for foreninger i tyndt befolkede områder. Naboklubberne er ikke rivaler, men nære samarbejdspartnere, der er med til at styrke den enkelte forenings arbejde med både bredde og elite. Det er kort fortalt, hvad vinderen af Danskernes Idrætspris 2017, FC Thy Piger, handler om. Bag initiativet står Nors BK, Thisted FC, Koldby/Hørdum IF, Frøstrup Hannæs IF og IF Nordthy. Det er første gang, at prisen lander i Jylland, men det er andet år i træk, at vinderinitiativet er fodboldbaseret. Sidste år vandt FC Prostata fra København. Med prisen, der blev overrakt til DR’s show SPORT 2017, modtager FC Thy Piger 100.000 kr. Danskernes Idrætspris er præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4.

4. januar 2018

Både virksomheder og kunder taber på manglende betalinger

I starten af 2017 kunne e-Boks annoncere planerne om en ny betalingsløsning, som giver brugerne mulighed for at betale deres regninger direkte fra e-Boks. Nu står de første virksomheder og kommuner klar til at tage e-Boks Betaling i brug. Vi har talt med Kim Sølbeck, som har fået ansvaret for løsningen.

3. januar 2018

Idrætsinitiativer fra Aalborg, Hørning og Thy er i finalen om 100.000 kr.

Nu er de tre finalister til Danskernes Idrætspris fundet. Finalisterne er Lykkeliga, Aktive familier i Hørning og FC Thy Piger. Den endelige vinder, der bliver offentliggjort 6. januar 2018 ved DR’s sportsshow SPORT 2017, modtager 100.000 kr. Danskernes Idrætspris er præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4.

13. december 2017

Vi har ikke skullet lære kunderne at bruge e-Boks

Der er ikke kun ulemper forbundet med at lade andre gå forrest med digital kommunikation. Codan har nydt godt af brugernes digitale modenhed, og indførelsen af e-Boks som standard har kun bidraget positivt til kundeoplevelsen.

23. november 2017

Caroline Wozniacki og H.K.H. Kronprinsessen på banen igen med anbragte børn og unge

For 3. år i træk indtager den internationale tennis-stjerne Caroline Wozniacki KB’s baner sammen med anbragte børn og unge for at inspirere dem til mere fysisk aktivitet og vedholdenhed. For 2. gang bliver den velgørende tennis-event afholdt med deltagelse af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen. Tennis-eventen er arrangeret af Carolines danske sponsor, e-Boks, og hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen, som Kronprinsessen er protektor for.

8. november 2017

Regionale vindere klar til semifinale i Danskernes Idrætspris 2017

Over hele landet har danskerne været ved tasterne og over 12 dage stemt på det lokale idrætsinitiativ, som de har ment skal vinde Danskernes Idrætspris. Afstemningen er slut og dermed er de otte regionale kandidater, der går videre til den landsdækkende semifinale, fundet. Danskernes Idrætspris, der præsenteres af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4, uddeles til DR’s årlige sportsshow. Med prisen følger 100.000 kr.

12. september 2017

Indstil et initiativ til Danskernes Idrætspris

Årets bedste idrætsinitiativ belønnes med 100.000 kr.

20. juli 2017

Betal regningen direkte i e-Boks

De fleste genkender situationen. Der lander et indbetalingskort i e-Boks, og betalingsfristen ligger nogle uger forude. Du glemmer derefter alt om regningen. Og du kommer først i tanke om den, når fristen er overskredet.

13. juli 2017

Mere fleksibilitet i de digitale selvbetjeningsuniverser

Digitaliseringsbølgen ruller på fuld kraft, og flere store danske selskaber har mulighederne i deres digitale selvbetjeningsuniverser under lup. Fleksible løsninger tilpasset den enkle kundes behov og nye måder at interagere med kunden på står øverst på ønskelisten. Her fortæller PFA Pension, Top Danmark og Tryg om deres fokusområder lige nu.

7. juli 2017

Genfind din forsvundne kvittering i e-Boks

Hvis du er en af dem, der indimellem står og mangler dine gamle kvitteringer til reklamationer eller forsikringssager, er der godt nyt. Fremover kan du genfinde digitale kvitteringer fra en lang række butikker i din e-Boks. Det er resultatet af et nyt samarbejde med danske Storebox.

14. juni 2017

Slut med glemte regninger: Betal direkte i e-Boks

Betal direkte i e-Boks En ny service i den digitale postkasse skal nedbringe antallet af glemte indbetalingskort og sikre, at flere regninger betales til tiden.

18. maj 2017

e-Boks A/S fortsætter på vækstspor

Årsregnskabet for 2016 viser vækst i både omsætning, resultat og antal medarbejdere. Nye EU-regler kan danne grobund for yderligere kundetilgang i 2017.

21. marts 2017

God service – tilfredse borgere

Målrettet kommunikation, effektive arbejdsgange og velinformerede borgere. Digitaliseringen har optimeret samspillet mellem borgere og myndigheder, men der er stadig store muligheder for en endnu skarpere og mere personlig kommunikation i fremtiden.

17. marts 2017

Brug jeres data aktivt og nå flere brugere

I takt med at I som virksomhed eller myndighed kommunikerer mere digitalt med jeres brugere, får I adgang til nye muligheder for at målrette den digitale post. Men det kræver, at I har de rigtige it-værktøjer, der på en enkel måde kan analysere de data, der kan gøre jer klogere på brugernes adfærd.

15. marts 2017

Spådomme for digitaliseringen i 2017

Vi lever i en spændende tid. Teknologien ændrer vores måde at leve på, og digitaliseringen giver os helt nye muligheder. Kunstig intelligens og smarte enheder videreudvikles hele tiden, samtidig med at IoT-teknologi og samarbejdende systemer bliver en stadig vigtigere del af vores dagligdag.

13. marts 2017

Digitalisering giver bedre borgerservice

Digitalisering bliver hilst velkommen i Greve Kommune, som glæder sig over at kunne tilbyde bedre og mere effektiv service. Det store udvalg af digitale selvbetjeningsløsninger er til rådighed 24/7.

10. marts 2017

Er der taget hånd om sikkerheden?

Den igangværende og allestedsnærværende digitalisering giver virksomheder adgang til enorme mængder data. Dermed får de helt nye muligheder for at henvende sig mere målrettet til forbrugerne. Det er godt for både forbrugerne og for virksomhederne. Men med udviklingen følger også risikoen for, at informationerne kommer på afveje og bliver misbrugt. Det er en trussel, som både virksomheder og myndigheder skal tage alvorligt.

7. marts 2017

Digital dialog er fremtiden

Ifølge Brian Solis, Digital Analyst i Altimeter Group, oplever næsten ni ud af ti virksomheder, at de befinder sig midt i en stor digital omstilling og har gjort det de seneste år. Den tid, hvor breve med følsomme personoplysninger blev sendt med posten, er snart helt forbi, og den digitale interaktion vil tage over rigtig mange funktioner. Men hvad skal der til for at skabe vellykkede forandringsprocesser i ens virksomhed?

3. marts 2017

Big data – big business?

De datamængder, som virksomheder håndterer, er steget eksponentielt gennem de seneste år og har ændret den måde, man driver virksomhed på. Virksomhederne øger deres indtjeningspotentiale, og kunderne får bedre brugeroplevelser. Big data vil i de kommende år blive vigtigere og vigtigere for virksomhederne og kan blive deres nøgle til succes.

2. februar 2017

Flydende forventninger fra brugerne

En ny rapport zoomer ind på, hvordan teknologien ændrer forbrugernes forventninger til virksomhederne. Er din forretning forberedt på den nye forbruger og deres flydende forventninger?

10. januar 2017

FC Prostata vinder Danskernes Idrætspris

Ved DR’s store sportsshow SPORT 2016 7. januar løb initiativet med fodboldtræning for kræftpatienter med prisen på 100.000 kr.

7. december 2016

Åben Idræt i Hammel, BørneBasketFonden og FC Prostata er i finalen om Danskernes Idrætspris

Nu er de tre finalister til Danskernes Idrætspris fundet. Finalisterne kommer fra Østjylland, Fyn og Hovedstaden. Den endelige vinder, der bliver offentliggjort 7. januar 2017 ved DR’s sportsshow SPORT 2016, modtager 100.000 kr. Danskernes Idrætspris er præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4.

22. november 2016

Digitale underskrifter i boligbranchen - fem gode råd

Hvert år skal DAB ekspedere 6.000-7.000 nye kontrakter på lejemål. Udviklingschef Jan Juul Lorenzen fortæller her om fem særlige barrierer, DAB har haft fokus på ved indførelsen af digitale underskrifter.

21. november 2016

DAB: Det betaler sig at gøre lejekontrakter digitale

Hvert år skal DAB ekspedere 6.000-7.000 nye kontrakter på lejemål. Udsigten til sparet porto og lettere interne arbejdsgange har nu fået administrationsselskabet til at tage digitale underskrifter i brug.

20. oktober 2016

Caroline Wozniacki og anbragte børn mødes igen

Den internationale tennis-stjerne Caroline Wozniacki og 22 anbragte børn deltog sidste år i en velgørende tennis-event på KB's baner. Dét var en stor succes, der nu bliver gentaget tirsdag den 25. oktober 2016.

7. oktober 2016

Ulrik Falkner Thagesen udnævnt som adm. direktør for e-Boks A/S

Gennem 15 år har e-Boks skabt stor forandring i det danske samfund, og virksomheden har udviklet sig til en førende nordisk virksomhed indenfor digitalisering. Pr. 1. januar 2017 tiltræder Ulrik Falkner Thagesen, der kommer til at stå i spidsen for en ambitiøs og offensiv nordisk vækststrategi.

9. juni 2016

Kommuner ønsker digitale underskrifter

Et stigende antal kommuner og andre offentlige myndigheder retter i øjeblikket henvendelse til e-Boks distributører med ønske om en løsning til håndtering af digitale underskrifter. Aalborg Kommune vil blandt andet effektivisere erklæringerne om oplysningspligt, som tager mange manuelle ressourcer.

8. juni 2016

Hurtigere vej til boligkøbet med digital underskrift

I 2014 introducerede Jyske Bank som et af de første pengeinstitutter i Danmark muligheden for digital signering via e-Boks. Siden da har kunderne kunnet klare underskrifter på eksempelvis låneaftaler hjemme fra deres egen pc i stedet for at skulle en tur ind i banken.

8. juni 2016

Ny EU-lov skærper krav til håndtering af persondata

Den 25. maj 2016 trådte den nye persondataforordning fra EU i kraft. Loven, som skal være implementeret senest om to år, dikterer blandt andet, at persondata ikke må distribueres i usikre kanaler.

27. maj 2016

Hjælp til din offentlige faktura?

Som offentlig myndighed modtager I en faktura med et nye og mere detajlerede oplysninger ved overgangen til den nye aftale med Digitaliseringsstyrelsen. Læs mere om faktura layout i denne vejledning.

9. maj 2016

Følg e-Boks på LinkedIn, og få mere viden om digitalisering

e-Boks har udvidet sin tilstedeværelse på sociale medier og er nu også at finde på LinkedIn. Her deler vi ud af mere end 15 års erfaring med digitalisering og brugeradfærd på henholdsvis en dansk, norsk og svensk profil.

2. maj 2016

Årsresultat 2015: Vækstår med væsentlige investeringer

En solid vækst har sikret ny rekord i omsætning hos e-Boks A/S i 2015 med stigning på 15% til 170, 1 mio. kr. Samlet set har 2015 været det største år nogensinde for e-Boks A/S målt på leverancerne i kerneforretningen: 11 mio. brugere er ombord, 308 mio. dokumenter er blevet leveret, og 1,6 mio. digitale signeringer er gennemført.

5. april 2016

Adm. direktør Henrik Andersen siger farvel til e-Boks

Efter 15 år i førersædet for e-Boks A/S har Henrik Andersen besluttet sig for at overgive ledelsesansvaret til nye kræfter. Virksomheden står dermed over for et direktørskifte, og bestyrelsen er i gang med at finde en ny topchef. Under Henrik Andersens ledelse har e-Boks gennemgået en rivende udvikling fra en bæredygtig, god idé til et selskab med over 11 mio. brugere i syv lande og egne datterselskaber i Norge og Sverige.

30. marts 2016

Betal direkte fra e-Boks

Digitaliseringen har gjort det nemt at sende og modtage elektroniske fakturaer, men det skal også være enkelt for brugerne at betale regninger, som modtages i e-Boks. Derfor står en ny betalingsmulighed klar fra sommeren 2016.

30. marts 2016

Business Intelligence-løsning skal forbedre kommunikation til brugerne

Med mere end 100 millioner logins årligt har e-Boks stor viden om brugernes adfærd omkring digital kommunikation. Den viden stilles snart til rådighed for afsenderne via en ny Business Intelligence-løsning.

30. marts 2016

Øget satsning på mobil kommunikation

Tendensen i de senere år viser tydeligt, at brugen af digitale løsninger bevæger sig mod mobile enheder på bekostning af traditionelle pc'er. Den udvikling gør sig også gældende hos e-Boks, hvor app'en nu er den mest populære måde at tilgå e-Boks på. Derfor styrkes udviklingen af det mobile yderligere i 2016.

11. januar 2016

Odense Sportscentrum vinder Danskernes Idrætspris

Nytænkende idrætskollektiv, der gør det let at dyrke idræt i forening, sikrer at pris bliver på Fyn

18. december 2015

Åbn ny e-Boks app med dit fingeraftryk

Brugere med iPhone 5S eller nyere kan nu slippe for at taste CPR-nummer og adgangskode, når der skal læses dokumenter i e-Boks. En ny udgave af app’en, som bruges af flere millioner danskere, giver mulighed for at logge på den digitale postboks kun ved hjælp af fingeraftryk. Ud over Touch ID-login byder opdateringen på lang række nye funktioner og nemmere søgning.

4. december 2015

Krigsveteraner, roere og multisportshus kæmper om Danskernes Idrætspris

248 indstillinger er nu kogt ned til tre finalister i kampen om Danskernes Idrætspris. Valget er faldet på Team Veteran fra Frederiksberg, Odense Sportscentrum fra Fyn samt Universitetsroning fra Aalborg. Den endelige vinder bliver offentliggjort 9. januar 2016 ved DR’s sportsgalla SPORT 2015. Vinderen modtager 50.000 kr. og et tilsvarende beløb - øremærket et idrætsinitiativ - til hjemkommunen. Danskernes Idrætspris er præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4.

19. november 2015

e-Boks og Wozniacki går sammen om velgørende tennis-event

e-Boks og Caroline Wozniacki har indgået et samarbejde med Børnehjælpsdagen om en årlig tennis-event for anbragte børn. Den 24. november spiller 22 børn tennis med den danske verdensstjerne.

11. november 2015

Jyske Bank tager hul på digital signering til erhvervskunder

Med en ny digital signeringsløsning via e-Boks kan erhvervskunder i Jyske Bank nu skrive dokumenter under når som helst og hvor som helst.

11. november 2015

Digital kommunikation giver mere tilfredse kunder

Nordea Liv & Pension er i efteråret 2015 gået over til at sende dokumenter ud via e-Boks. Målet med den digitale kommunikation er først og fremmest at sikre høj tilfredshed hos kunderne. Adm. direktør Steen Michael Erichsen fortæller her om sammenhængen mellem øget digitalisering og bedre kundeoplevelser.

11. november 2015

Boligbranchen satser på digitale aftaler

I boligbranchen er førende leverandører af administrationssystemer i fuld gang med at implementere løsninger, der på få år kan flytte millioner af dokumenter til e-Boks.

14. oktober 2015

Nu skal danskerne tænke ind i boksen

En ny kampagne skal åbne danskernes øjne for en række uudnyttede muligheder i e-Boks.

28. september 2015

e-Boks, DIF og DR P4 åbner for indstillinger: De næste to uger jagtes Danmarks bedste idrætsprojekt

I løbet af de næste 14 dage skal danskerne finde og indstille de bedste lokale idrætsinitiativer, som skal dyste om Danskernes Idrætspris 2015. I dag åbner indstillingsperioden, og parterne bag prisen – e-Boks, DIF og DR P4 – indbyder alle danskere til at foreslå deres favoritkandidater. Danskernes Idrætspris uddeles 9. januar 2016 ved DR’s sportsgalla.

21. september 2015

e-Boks ind i Sverige med ny stor satsning

I mere end 14 år har danskerne kunnet benytte sig af e-Boks, og i 2012 blev den digitale postløsning også introduceret på det norske marked. Nu kommer turen til Sverige. En langsigtet investering betyder, at både myndigheder, virksomheder og privatbrugere fra efteråret 2015 får adgang til at bruge løsningen i en svensk udgave.

15. september 2015

Klare fordele ved at tænke nordisk

I Danmark, Norge og Sverige har de offentlige myndigheder valgt hver deres tilgang til digitalisering. Men mange private virksomheder er til stede på flere nordiske markeder, og for dem er der oplagte fordele ved at tænke tværnordisk, når der skal vælges digital infrastruktur.

15. september 2015

Ny Nordic Market Director i e-Boks

Morten Olesen tiltrådte som ny Nordic Market Director hos e-Boks i starten af august. Her fortæller han om sin baggrund – og om forventningerne til det nye job og til samarbejdet med e-Boks kunder.

15. september 2015

Ny sikkerhedsstandard i e-Boks

e-Boks håndterer hver dag store mængder fortrolig kommunikation til sine brugere, og derfor har datasikkerhed altid haft højeste prioritet. Nu er e-Boks blevet ISO 27001-compliant, og det betyder en modernisering af sikkerhedsarbejdet.

23. juni 2015

5 tendenser, som kan ændre din forretningsmodel

I en tid, hvor alt bliver digitaliseret, kommer traditionelle forretningsmodeller under pres. Læs med og få fem bud på, hvordan digitale tendenser kan påvirke din virksomhed – lige fra nye, deleøkonomiske forretningsmodeller til de unge, digitale nomader.

23. juni 2015

Lær af Jyske Bank: Få succes med digital signering

Jyske Bank er en del af Bankdata-samarbejdet og tog i maj 2014 signeringsløsningen fra e-Boks i brug. Men hvordan kommer din virksomhed i gang med digital signering? Per Thuesen, områdedirektør for Produktudvikling i Jyske Bank, giver dig bankens bud på en vellykket implementering af digital signering – trin for trin.

22. maj 2015

3 skarpe til Tim Frank Andersen

Brugerne har taget godt imod ny e-Boks, hvor både det nye design og det forbedrede overblik falder i god jord. Ved en brugerundersøgelse i september 2014 svarede 85% ”god” eller ”meget god”, da de blev bedt om at give deres overordnede vurdering af ny e-Boks. Men hvad skal virksomheder og myndigheder fokusere på for at lykkes digitalt? Det har vi spurgt en af Danmarks førende it-eksperter, Tim Frank Andersen, om.

22. maj 2015

En styrket organisation

Når sikkerhed er allerbedst, mærker man det mindst. Vi anvender risk management til at være skarpe på det, der truer vores kritiske forretningsaktiviteter, så vi kan prioritere vores indsats. 100% sikkerhed er praktisk talt umuligt, men vi skal være dygtige til at agere hurtigt og minimere konsekvenserne, hvis noget går galt.

7. maj 2015

Satsning på udvikling løfter e-Boks

Med udviklingstiltag for næsten 37 mio. kr. i det seneste år er der satset stort på produktudvikling hos e-Boks. Dette skal fremtidssikre den digitale platform til vækst både i og uden for Danmark. Trods den markante oprustning præsenterer e-Boks A/S et solidt resultat for 2014, viser koncernens årsregnskab.

7. maj 2015

Årsresultat 2014: Satsning på udvikling løfter e-Boks

Med udviklingstiltag for næsten 37 mio. kr. i det seneste år er der satset stort på produktudvikling hos e-Boks. Dette skal fremtidssikre den digitale platform til vækst både i og uden for Danmark. Trods den markante oprustning præsenterer e-Boks A/S et solidt resultat for 2014, viser koncernens årsregnskab.

16. april 2015

Feltstudier og klar kommunikation gør digitale brugere trygge

Feltstudier og klar kommunikation gør digitale brugere trygge

16. april 2015

Egedal vurderer ledere via e-Boks

Egedal Kommune har valgt at benytte e-Boks som den foretrukne kanal til ledelsesevalueringer, arbejdspladsvurderinger (APV) og trivselsmålinger. e-Boks når nemlig ud til alle medarbejdere – uanset om de sidder ved pc’en til daglig eller ej.

17. februar 2015

e-Boks indgår ny kontrakt om Digital Post

Digitaliseringsstyrelsen har i dag underskrevet kontrakt med e-Boks A/S om at levere en Digital Post-løsning, når den eksisterende kontrakt udløber. Den nye Digital Post-løsning forventes klar til idriftsættelse i starten af 2016.

3. februar 2015

Sådan får børn og unge adgang til e-Boks

I visse tilfælde har børn og unge brug for at kunne modtage dokumenter i e-Boks. Det gælder f.eks. i forbindelse med fritidsjobs hos arbejdsgivere, som kun sender lønsedler ud digitalt. Læs her, hvordan det kan håndteres.

3. februar 2015

Større kendskab, hyppigere brug og mere smartphone

e-Boks årlige kendskabsmåling viser, at danskerne har taget den digitale postboks til sig. På alle parametre er der stigning i kendskabet – og det gælder både blandt de helt unge og dem over 60.

12. januar 2015

Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset vinder Danskernes Idrætspris

24. november 2014

Danskerne har valgt ni regionale vindere

Danskerne har indstillet 221 initiativer til prisen fordelt over hele landet. Herefter har ni regionale dommerpaneler nomineret tre regionale initiativer i hver af P4-regionerne, og nu har 40.378 danskere så stemt om, hvilke ni initiativer der skal gå videre til semifinalen. Hos e-Boks er man overvældede over den opbakning, der har været til prisen, som tidligere hed Årets Idrætskommune.

25. september 2014

e-Boks og Team Danmark i nyt partnerskab om talentudvikling

e-Boks, der er Nordens førende leverandør af digital infrastruktur, og Team Danmark har indgået et nyt treårigt partnerskab, som skal være med til at sikre gode vilkår for udviklingen af nye danske talenter. e-Boks har i samarbejde med DIF og DR P4 tidligere i dag offentliggjort en ny idrætspris – Danskernes Idrætspris – som er en del af det nye partnerskab.

25. september 2014

Nu skal danskerne hylde lokalidrætten

Hvert år i januar hyldes profilerne i den danske sportsverden til DR’s sportsgalla. Fra 2015 skal også de lokale idrætsinitiativer hædres med prisen kaldet Danskernes Idrætspris. e-Boks er sponsor, og sammen med DIF og DR P4 inviterer de alle danskere til at indstille deres favorit-idrætsinitiativ.

11. september 2014

Succesfuld digitalisering slutter først med den digitale kunde

Når virksomheden går fra papirpost til e-Boks, er der fordele ved at gøre digitaliseringen obligatorisk for alle – for først når den digitale kunde har taget løsningen i brug, får virksomheden fuld effekt af digitalisering.

11. september 2014

Ny e-Boks – også under motorhjelmen

Midt i august måned blev ny e-Boks frigivet. Både design og funktion har gennemgået en synlig opgradering. Men også den bagvedliggende arkitektur er gennemgribende fornyet.

11. september 2014

Brugerne er glade for ny e-Boks

Både det nye design og det forbedrede overblik falder i god jord hos brugerne. Efter lanceringen af ny e-Boks har vi spurgt brugerne om deres oplevelse, og tilfredsheden er stor.