Sikker distribution

 

e-Boks er en effektiv, sikker og brugervenlig platform til forsendelser og opbevaring af vigtige dokumenter, som de fleste danskere kender til og bruger.

Er du en virksomhed eller myndighed, så brug e-Boks til at kommunikere og sende beskeder til jeres kunder/borgere, som kan læses fortroligt og sikkert i e-Boks.

e-Boks er nemlig danskernes digitale postkasse på nettet. I e-Boks har de al deres vigtige post samlet på et sikkert sted. Når der er et brev klar til læsning i e-Boks, bliver en påmindelse sendt til modtagerens e-mail.

 

Digitaliser kundedialogen og opnå en række fordele

e-Boks kan hjælpe jer med at slippe for omkostningstunge papirprocesser og gøre jeres kundekommunikation digital og mere effektiv. Desuden samler vi alle vigtige papirer ét sted og imødekommer jeres kunders ønske om let at kunne få overblik over alt det, der er vigtigt i e-Boks.

e-Boks’ brugere kan læse deres post, når og hvor de vil. De kan nemlig få adgang til al deres digitale post, uanset hvor de er, direkte fra deres computer, tablet eller mobiltelefon.

e-Boks er en unik og omkostningseffektivt digital distributionskanal, der sikrer besparelser på 80 % af forsendelsesomkostningerne.

 

Fordele for virksomheden:

  • Sikker og effektiv håndtering af digitale dokumenter
  • Effektive processer gennem integration med egne systemer
  • Høj kundetilfredshed. Danskerne er trygge ved og stoler på e-Boks. e-Boks har flere gange indtaget førstepladsen på Calibers imagemåling.
  • Kundekommunikation, der lever op til GDPR
  • Besparelse på minimum 80 % i forhold til fysisk post
  • Mulighed for signering af dokumenter samt betaling af regninger direkte i e-Boks
  • Mulighed for sikker digital kundedialog

 

Sådan kommer din virksomhed i gang med at sende via e-Boks

Som afsender i e-Boks skal du ikke selv håndtere det praktiske ved din forsendelse. Sammen med vores distributører tilbyder vi en løsning, hvor du blot skal levere data i et aftalt format. Vi klarer resten – og dine modtagere får deres post på den måde, de foretrækker.  Få flere detaljer om forsendelsesforløbet i produktarket eller deltag på webinar om e-Boks

 

Se hvilke erfaringer ATP, Forsvaret og Codan har gjort sig i forbindelse med at bruge e-Boks i deres kommunikation.  

 

 Læs også fordelene ved e-Boks, som jeres kunder vil opleve.