Flere end 2,3 mio. lønmodtagere i Norden modtager lønsedler fra Bluegarden, og i 2009 blev det muligt for en række af virksomhedens større danske kunder at forenkle deres procedurer ved at sende lønsedlerne via e-Boks.

Mindre og mellemstore virksomheder

Fra foråret 2010 tilbød Bluegarden også denne service til de mange mindre og mellemstore danske virksomheder, der benytter Bluegardens lønsystemer. Det betyder, at omkring 1,2 mio. danske lønmodtagere får mulighed for at modtage lønsedler via e-Boks.

På forkant af udviklingen

- Vi tilbyder vores kunder at sende lønsedler via e-Boks, fordi vi ønsker at fremtidssikre vores løsninger. Det er vigtigt, at vi er på forkant med udviklingen på vores område, så vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste service og de mest effektive løsninger, siger administrerende direktør Helge Kaltoft.

Positive tilbagemeldinger

- Vi har fået positive tilbagemeldinger fra de større kunder, der allerede har implementeret løsningen, og blandt de mindre og mellemstore virksomheder har interessen også været stor, fortsætter Helge Kaltoft.

En lettere dagligdag

Samarbejdet mellem Bluegarden og e-Boks tager udgangspunkt i et fælles ønske om at gøre dagligdagen lettere for ledelse og medarbejdere ude i virksomhederne. Særligt i større virksomheder kan lønprocessen være kompliceret, og i kombination med Bluegardens kerneydelser kan distribution via e-Boks bidrage til at forenkle processen.

Et godt samarbejde

- Vi har et godt samarbejde med e-Boks, der forstår vores forretning og ikke mindst vores kundesyn, som gælder på tværs af landegrænserne i hele vores nordiske organisation. Derfor kan vi også se et betydeligt potentiale i en internationalisering af e-Boks, så vores kunder i de øvrige nordiske lande også får mulighed for at styrke deres lønprocesser yderligere, siger Helge Kaltoft.