Mange af jeres kunder har for længst taget den digitale kommunikation til sig, og flere vil komme til i årene fremover.

Alle offenlige myndigheder bruger e-Boks som strategisk platform for kommunikation mellem myndighed og borger. Det er et faktum, der rummer et stort potentiale for jeres virksomhed.

Spar op til 80 % på forsendelsen
I gennemsnit koster det 19 kroner at sende et fysisk brev, når man medregner tid til print og kuvertering*. Den omkostning kan nedbringes markant ved at sende posten digitalt gennem e-Boks. Faktisk sparer afsenderne typisk op til 80 % på forsendelsen.

Med e-Boks kan I desuden føje nye digitale fordele til din kundedialog:

  • Underskriv dokumenter i e-Boks for eksempel lånedokumenter og ansættelseskontrakter  det sparer både dig og dine kunder tid og besvær.
  • Send dokumenter med svarfunktionalitet – for eksempel feriekort til medarbejdere eller anmodninger om måleraflæsning til kunder.
  • Send formularer, som modtagerne kan udfylde og returnere. Svaret sendes direkte ind i virksomhedens it-system.
  • Lad jeres kunder kontakte jer sikkert og direkte gennem e-Boks.

Sig farvel til manuelle processer
Skridtet videre er at lade e-Boks bidrage til effektiviseringen af processerne i jeres virksomhed. I stedet for at modtage kundernes oplysninger i breve eller i separate formularer, kan oplysningerne føres direkte ind i jeres administrative systemer gennem system-til-system integration. Uden manuelle fejlkilder og spildtid.

Hvis I foretrækker det, kan I også vælge at indlejre e-Boks i virksomhedens egen kundeportal og dermed give kunderne ekstra værdi.

* Kilde: Business Case, Finansministeriet 2010