Hver dag logger flere millioner brugere på deres e-Boks app, og appen er blandt de mest hentede blandt danske mobilbrugere. I appen finder man, ud over modtaget post, også Plus-universet, som indeholder services til brugerne.

Brugerne af appen kan under menupunktet Plus fx tilmelde sig Storebox og få kvitteringer vist digitalt. Eller holde styr på deres adgangskoder eller blive mindet om, hvornår det er tid til, at deres børn skal vaccineres. Det er blot nogle af de funktioner, e-Boks’ 4,7 millioner app-brugere får tilbudt.

e-Boks Plus er således et selvbetjeningsunivers i e-Boks appen. e-Boks Plus, som vises i en selvstændig sektion i e-Boks appen, indeholder services fra en vifte af samarbejdspartnere. De nye services i appen skaber ekstra værdi for slutbrugerne, når de bruger vores app, og kan gøre hverdagen nemmere for den enkelte bruger.

Brugerne har fuld kontrol over indholdet og kan vælge visningen af services til eller fra. De kan også vælge at få indhold fra deres favoritservices vist på startskærmen.

Services leveres primært af eksterne samarbejdspartnere og alle virksomheder uanset størrelse kan i princippet blive e-Boks service provider, så længe servicen er relevant og lever op til kriterierne for brugerværdi og synergi med e-Boks. I forbindelse med lanceringen af Plus har e-Boks selv udviklet en række services, som skal inspirere potentielle tredjepartsleverandører til at koble sig på appen og tilbyde egne services til e-Boks’ brugerne.

"Vi håber, at vi med de services, der ligger på platformen nu, kan inspirere potentielle samarbejdspartnere, der kan få en ide om, hvad platformen kan bruges til og samtidig se værdien i at byde ind med deres services i e-Boks’ univers", fortæller Mads Bach, Product Manager i e-Boks.

Vi håber, at vi med de services, der ligger på platformen nu, kan inspirere potentielle samarbejdspartnere, der kan få en ide om, hvad platformen kan bruges til og samtidig se værdien i at byde ind med deres services i e-Boks’ univers.
Mads Bach, Product Manager i e-Boks

e-Boks har stået for udviklingen af eDonation, Kodehusker, Vaccinationer og Energiforbrug, mens funktionerne Storebox, Digital Servicebog, Livsguiden, Testamente og Fremtidsfuldmagt er udviklet af eksterne samarbejdspartnere.

Med Plus i appen får brugeren alting samlet ét sted. Og samtidig giver appen samarbejdspartnere mulighed for at nå ud til endnu flere brugere.

TestaViva, som står bag Livsguiden, Fremtidsfuldmagt og Testamente i Plus, var en af de første eksterne samarbejdspartnere i e-Boks appen.

På bare tre måneder fik appen ifølge TestaVivas egen opgørelse genereret 8.143 nye brugere, og den har resulteret i oprettelsen af mere end 3.400 juridiske dokumenter svarende til en økonomisk værdi for brugerne på knap 4,5 millioner kroner.

”TestaVivas målsætning er at gøre juraen nem og gratis. Vi oplever, at det er alfa og omega i forhold til at generere brugere, at vores services ligger tilgængelig det rette sted. e-Boks’ platform har vist sig at være det helt rigtige sted at tilbyde denne service gennem, fordi det er nemt, gratis og trygt. Så vi ser samarbejdet som et perfekt match” siger TestaVivas direktør Michael Lauritzen.

 

 

 

 

Vil du høre mere om e-Boks Plus?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og fortæller, hvad din virksomhed kan bruge e-Boks Plus til?