Hver dag logger flere millioner brugere på deres e-Boks app, og appen er blandt de mest hentede blandt danske mobilbrugere. I appen finder man, ud over modtaget post, også Plus-universet, som indeholder services til brugerne.

Brugerne af appen kan under menupunktet Plus fx tilmelde sig Storebox og få kvitteringer vist digitalt. Eller holde styr på deres adgangskoder eller blive mindet om, hvornår det er tid til, at deres børn skal vaccineres. Det er blot nogle af de funktioner, e-Boks’ 4,7 millioner brugere får tilbudt.

e-Boks Plus er således et selvbetjeningsunivers i e-Boks appen. e-Boks Plus, som vises i en selvstændig sektion i e-Boks appen, indeholder services fra en vifte af samarbejdspartnere. De nye services i appen skaber ekstra værdi for slutbrugerne, når de bruger vores app, og kan gøre hverdagen nemmere for den enkelte bruger.

Brugerne har fuld kontrol over indholdet og kan vælge visningen af services til eller fra. De kan også vælge at få indhold fra deres favoritservices vist på startskærmen.

Services leveres primært af eksterne samarbejdspartnere og alle virksomheder uanset størrelse kan i princippet blive e-Boks service provider, så længe servicen er relevant og lever op til kriterierne for brugerværdi og synergi med e-Boks. I forbindelse med lanceringen af Plus har e-Boks selv udviklet en række services, som skal inspirere potentielle tredjepartsleverandører til at koble sig på appen og tilbyde egne services til e-Boks’ brugerne.

"Vi håber, at vi med de services, der ligger på platformen nu, kan inspirere potentielle samarbejdspartnere, der kan få en ide om, hvad platformen kan bruges til og samtidig se værdien i at byde ind med deres services i e-Boks’ univers", fortæller Mads Bach, Product Manager i e-Boks.

Vi håber, at vi med de services, der ligger på platformen nu, kan inspirere potentielle samarbejdspartnere, der kan få en ide om, hvad platformen kan bruges til og samtidig se værdien i at byde ind med deres services i e-Boks’ univers.
Mads Bach, Product Manager i e-Boks

e-Boks har stået for udviklingen af eDonation, Kodehusker, Vaccinationer og Energiforbrug, mens funktionerne Storebox, Digital Servicebog, Livsguiden, Testamente og Fremtidsfuldmagt er udviklet af eksterne samarbejdspartnere.

Med Plus i appen får brugeren alting samlet ét sted. Og samtidig giver appen samarbejdspartnere mulighed for at nå ud til endnu flere brugere.

 

Find hurtigt ud af om din virksomheds service passer til e-Boks Plus

Med e-Boks Sandbox kan du med det samme finde ud af og teste, hvordan din service kommer til at se ud, hvis den vises i e-Boks Plus. Opret en gratis bruger på Sandbox her.

Er du ikke helt klar til at teste din service i Sandbox, men har brug for at vide lidt mere om e-Boks Plus, dine muligheder og hvad du får ud af et samarbejde, så se vores gratis webinar.

 

 

Har du spørgsmål om e-Boks Plus?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.