e-Boks indgik i 2014 et 3-årigt partnerskab med Team Danmark. Partnerskabet mellem e-Boks og Team Danmark betyder blandt andet, at Team Danmark kan sætte yderligere ressourcer ind på at optimere den daglige træning for de Team Danmark støttede atleter og øge brugen af teknologi i træningen. Anvendelse af teknologi er vigtig for at optimere atleternes sportslige udvikling og præstationsevne i træning og konkurrence. Partnerskabet løber fra 2014 og op til OL i 2016.

Som led i partnerskabet har e-Boks sammen med DIF og DR P4 udviklet en ny idrætspris 'Danskernes Idrætspris'. Prisen uddeles en gang årligt ved DR's store sportsgallashow, hvor profilerne i den danske sportsverden hyldes.

e-Boks' støtte til Team Danmark og den nye idrætspris ligger i naturlig forlængelse af et mangeårigt engagement i idrætten. Et værdifællesskab mellem e-Boks og de Team Danmark støttede atleter har været afgørende for partnerskabet.

I e-Boks er det vores ambition, at vi skal være kompetente, effektive, værdiskabende og innovative - de værdier er afspejlet i de Team Danmark støttede atleter, som hver især yder en fantastisk indsats for at vinde guld til Danmark. Fælles for os er, at vi vil være nummer et på verdensplan. For e-Boks er det en fremtidsvision, og for en række af atleterne bliver det forhåbentligt en realitet til OL i 2016.
Henrik Andersen, adm. direktør i e-Boks

 

Få flere informationer om Danskernes Idrætspris her.

Udover partnerskabet med Team Danmark kan e-Boks bryste sig af at være hovedsponsor for tennisstjernen Caroline Wozniacki - et mangeårigt samarbejde, der går helt tilbage til 2009. På få år har hun indtaget verdenseliten og fortsætter med at imponere - vi glæder os til at følge hende på hendes videre rejse!