Værd at vide om e-Boks

Brug af e-Boks skåner miljøet, giver besparelser på portoudgifterne og effektiviserer arbejdsgange.

Værd at vide
om e-Boks

Brug af e-Boks skåner miljøet, giver
besparelser på portoudgifterne og
effektiviserer arbejdsgange.

Vores vision, mission og værdier

e-Boks tilbyder virksomheder, myndigheder og private en effektiv, sikker og brugervenlig platform til digital dialog, forsendelse og opbevaring af vigtige dokumenter.


Ekspert-organisation og solid ejerkreds

I e-Boks har vi eksperter inden for produktudvikling, salg og marketing. Vi står til rådighed med råd og vejledning, så vi i samarbejde med virksomhederne hele tiden kan gøre e-Boks til et bedre produkt – og dermed få flere kunder til at vælge e-Boks.


20 år med succes og ekspansion

e-Boks’ historie tog sin begyndelse i 2001, og siden er det kun gået en vej: Frem! Den unikke kompetence inden for digital håndtering af dokumenter på en effektiv og sikker måde har medført over 21 mio. brugere globalt.


Samfundsansvar

e-Boks har siden sin begyndelse i 2001 bygget sin forretning på at levere bæredygtige digitale løsninger. Ydermere har e-Boks valgt at tilslutte sig FN Global Compact, som er et internationalt initiativ om at styrke virksomheders arbejde med samfundsansvar. Gennem medlemskabet af Global Compact forpligter e-Boks sig til at overholde og efterleve de fire overliggende temaer fra FN: Menneskerettigheder, Arbejdstagerrettigheder, Miljø og Antikorruption.

 

 

Sponsor for Team Danmark

e-Boks indgik i 2014 et partnerskab med Team Danmark. Partnerskabet mellem e-Boks og Team Danmark betyder blandt andet, at Team Danmark kan sætte yderligere ressourcer ind på at optimere den daglige træning for de Team Danmark støttede atleter og øge brugen af teknologi i træningen. Anvendelse af teknologi er vigtig for at optimere atleternes sportslige udvikling og præstationsevne i træning og konkurrence.

 

 

 

 

 

 

 

Presserum

e-Boks presserum er en service til journalister og andre interesserede, der ønsker kontakt til eller oplysninger om e-Boks. I presserummet kan I bl.a. finde information og facts om e-Boks, vores ledelse og vores historie.


Distributører og partnere

e-Boks har forskellige distributører og partnere, der sørger for tilslutning til e-Boks og levering af digital post.


Download logoer og materialer

Her på siden har vi samlet en række relevant materiale, så jeres virksomhed kan kommunikere til jeres modtagere om de mange fordele. Det kan motivere endnu flere til at bruge e-Boks. Og det hele er klar til download.

e-Boks logo

e-Boks Danmark

e-Boks A/S

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup


Ring +45 7021 2400

e-Boks Norge


Haavard Martinsens vei 54
NO-0978 Oslo


Ring +47 22 89 85 04

e-Boks Sverige


Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark


Ring +46 (0)771-888 500

e-Boks International


Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark


Call +45 7021 2400