11-10-2016


En ny service gør det nemt for brugerne at tilmelde sig alle afsendere på én gang.

Den 10. oktober lancerede e-Boks en ny service til de danske brugere. Funktionen hedder kort og godt ’Alt i e-Boks’. Med denne service ønsker vi at gøre det nemmere for den enkelte bruger at tilmelde sig alle afsendere i e-Boks på én gang, i stedet for at du skal vælge afsendere enkeltvis. 

 

alt-i-e-boks.png

"De brugere, som benytter sig af Alt i e-Boks, vil blive tilmeldt post fra alle eksisterende afsendere og vil få information, når nye afsendere kommer til. Det vil betyde, at flere brugere fremadrettet vil få mere post digitalt – og dermed får større glæde af e-Boks ved at have alle dokumenter samlet et sikkert sted," fortæller Susanne Søndahl Wolff, kommunikationsdirektør i e-Boks.

Afsendere skal være opmærksomme

For afsendervirksomheder i e-Boks vil det betyde, at flere kunder bliver digitale, da brugerne med et klik på Alt i e-Boks nu kan tilmelde sig digital post fra deres virksomhed uden specifikt at skulle vælge virksomheden som afsender.

"Over tid vil afsendervirksomhederne se, at deres tilmeldingsliste vil vokse. Vi gør dog afsenderne opmærksomme på, at der på listen også vil optræde brugere, som de ikke har et aktuelt kundeforhold til. Derfor skal virksomhederne være opmærksomme på ikke at sende velkomstbreve eller lignende kommunikation ud til alle nye på tilmeldingslisten, men sørge for at filtrere listen ud fra deres egen kundeliste," forklarer Susanne Søndahl Wolff.

Alt i e-Boks kan aktiveres via pc og findes via menupunktet "Alt i e-Boks" i topmenuen.

Spørgsmål til Alt i e-Boks?

Afsendere, som har spørgsmål til servicen, kan henvende sig direkte til e-Boks eller til deres sædvanlige distributør.