Forsikringsguiden hjælper både private og forsikringsselskaber

Forsikringsguiden, et samarbejde mellem Forsikring og Pension og Forbrugerrådet Tænk, er blevet lanceret i e-Boks Plus. Og netop forsikringer er et område med stort potentiale, som e-Boks er i gang med at videreudvikle til gavn for både brugere og forsikringsselskaber, som nu kan vise deres services frem.

Dato 16. December 2020
woman with computer
e-Boks
e-Boks

30 millioner

Daglige logins har e-Boks alene i Danmark. 

Sammenlign forsikringsselskaber med forsikringsguiden

Forsikring og Pension har i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk udviklet Forsikringsguiden, som nu er tilgængelig i e-Boks Plus. Her kan private brugere se de forskellige selskabers dækninger og sammenligne priser og services – og dermed tage stilling til, om de bør skifte selskab.

Forsikringsguiden er en service, hvor private brugere let kan sammenligne forsikringer på helt uvildig vis. Det er en simpel, men effektiv guide, og man bliver hjulpet hele vejen igennem til at opgive de relevante oplysninger. Derefter kan man se, hvilke forsikringsselskaber der tilbyder de bedste forsikringer, se deres dækning og naturligvis pris, fortæller Kim Konstantin Sølbeck, Head of e-Boks Solutions.

Som en helt særlig feature kan man desuden se det enkelte forsikringsselskabs antal klager hos Forsikringsankenævnet i forhold til deres markedsandel, forklarer Kim Konstantin Sølbeck og påpeger, at det er et stærkt nøgletal at gå efter:

Tallet viser, hvor mange personer der har rejst en sag i Forsikringsankenævnet mod et givent forsikringsselskab, fordi de føler sig snydt af selskabet i en sag. Derfor er det tal værd at undersøge, hvis man skal skifte selskab.

 

Nyt forsikringsunivers på vej

Guiden kommer som led i e-Boks' udvikling af et nyt forsikringsunivers under navnet Mit Forsikringsselskab, hvor brugere kan få overblik over deres forsikringer og tilhørende dokumenter. Mange forsikringsselskaber har allerede den service på deres egen hjemmeside som en Min Side – dog er der flere fordele ved også at have servicen i e-Boks.

Brugerne får adgang til deres forsikringer og kan betjene sig selv uden aktivt at skulle skifte platform og logge ind flere gange. Det giver en langt bedre service og brugerrejse – især på en platform som e-Boks’, der i forvejen er kendt, sikker og bliver frekventeret ofte med omkring 30 millioner daglige logins alene i Danmark. Vi er allerede i dialog med flere forsikringsskaber og forventer at udkomme sammen med en del forsikringsselskaber allerede i løbet af første kvartal i 2021, siger Kim Konstantin Sølbeck.

19-pf

Kim Konstantin SølbeckHead of e-Boks Solutions

“Brugerne får adgang til deres forsikringer og kan betjene sig selv uden aktivt at skulle skifte platform og logge ind flere gange.”

Vis din service frem i e-Boks Plus

e-Boks har ikke andel i tilblivelsen af Forsikringsguiden, men da servicen nu er en del af e-Boks Plus, giver det Forsikringsguiden endnu et udstillingsvindue og dermed større eksponering.

Det er i alle selskabers interesse, at deres services får så stor eksponering som muligt, da den dermed er til mest mulig gavn for kunderne. Den eksponering vil vi gerne støtte op om, og med e-Boks Plus’ 4,7 millioner brugere har vi en velegnet platform til det. Vi arbejder også med at henvise til samme content fra flere steder i vores e-Boks-univers, fx med en familieguide, som linker over til Forsikringsguiden, for at skabe mest mulig trafik, siger Kim Konstantin Sølbeck.

e-Boks Plus udkom for et par år siden, men alle kræfter er nu sat ind, og alene de sidste 60 dage er der lanceret ni nye services til brugerne. Der bliver løbende testet, hvad der er efterspørgsel på, og flere virksomheder melder sig under fanen, især fordi e-Boks' internationale fremfærd giver adgang til en række andre lande.

Er du nysgerrig på de fordele, der følger med, ved at have din service i e-Boks Plus? Så kontakt os her.

Har du brug for at sende digital post?

Lad os fortælle dig om e-Boks platform

Kontakt os

  • Vi tilbyder virksomheder en moderne digital platform, der bygger på åbne standarder, API'er og open source teknologier.

  • Vi kan hjælpe med at styrke kommunikationen og interaktionen mellem virksomheder, organisationer, borgere, kunder og samfund.

  • Vi er stolte over, at vi i mere end 20 år har hjulpet virksomheder i Danmark og i andre lande med at digitalisere deres kundekommunikation.

Se flere nyheder