Det kan være en udfordring at finde nye omkostningsreducerende måder at drive forretning på. Især, hvis konkurrenceevnen samtidig skal forbedres. Mange virksomheder mødes desuden af krav til teknologiske løsninger, der letter arbejdsgange - uden at forringe serviceniveauet.

e-Boks tilbyder en unik og omkostningseffektivt digital distributionskanal, der sikrer besparelser på 80 % af forsendelsesomkostningerne.

Digital kundekommunikation er effektiv kommunikation

e-Boks kan hjælpe jer med at slippe for omkostningstunge papirprocesser og gøre jeres kundekommunikation digital og mere effektiv. Desuden samler vi alle vigtige papirer ét sted og imødekommer jeres kunders ønske om let at kunne få overblik over alt det, der er vigtigt i e-Boks. Ud over den traditionelle adgang til e-Boks via computer, er det også muligt at tilgå e-Boks fra mobile enheder. 

Digitaliser kundedialogen og spar penge

Som afsender i e-Boks skal du ikke selv håndtere det praktiske ved din forsendelse. Sammen med vores distributører tilbyder vi en totalløsning, hvor du blot skal levere uddata i et aftalt format. Vi klarer resten – og dine modtagere får posten på den måde, de hver især foretrækker det. e-Boks tilbyder:

  • Besparelse på minimum 80 % i forhold til fysisk post
  • 100 % leveringssikkerhed
  • Digital kundedialog med sikker digital dialog
  • Høj kundetilfredshed med et moderne kanalvalg
  • Effektive processer gennem integration med egne systemer
  • Sparet arbejdstid ved at sende fx lønsedler digitalt

 Få flere detaljer om e-Boks i produktarket