e-Boks sparer jeres virksomhed for besvær og omkostninger ved at digitalisere og effektivisere forsendelsen af post. Det er let at komme i gang.

Det betyder helt konkret, at virksomheden sparer penge på porto og administration, mens kunder og medarbejdere får en masse digitale fordele og bl.a. slipper for rudekuverter.

Spar penge
Virksomheden får desuden bedre muligheder for at kommunikere digitalt med kunder og medarbejdere. Uanset om der er tale om regninger, opgørelser, lønsedler eller andre typer af breve, er e-Boks et moderne og betydelig billigt alternativ til almindelig post.

Kom let i gang
For at blive afsender i e-Boks skal virksomheden kunne levere posten i et digitalt format, som e-Boks anvender. Hvis virksomheden benytter en samarbejdspartner til håndtering af post/uddata, er denne måske allerede klar til at levere jeres post digitalt, da e-Boks i dag modtager forsendelser fra flere store print-/konverteringspartnere.

En verden af muligheder
Som afsender i e-Boks har I flere gode muligheder for at flytte ressourcer fra forsendelse og administration til fx kundeservice. Med e-Boks har I bl.a. disse muligheder:

  • Send dokumenter og bilag digitalt gennem e-Boks, og spar ca. 80 %.
  • Tilføj svarmuligheder, så kunder kan svare digitalt direkte gennem e-Boks – nemt og hurtigt.
  • Integrer e-Boks i virksomhedens administrative systemer, og spar manuelle arbejdsgange.
  • Integrer e-Boks i virksomhedens eksisterende kundeportal, og giv kunderne ekstra nytteværdi.
  • Få digital adgang til de dokumenter, kunderne har modtaget fra virksomheden, og gør livet lidt lettere for jeres telefoniske kundeservice.

Med e-Boks bliver jeres kundeservice både digital og mobil, og det er i sig selv en væsentlig ekstra værdi for mange af jeres kunder.

Hvis I har spørgsmål eller ønsker at vide mere, er I meget velkomne til at kontakte os.