I efteråret 2018 lancerede e-Boks en ny app, der via e-Boks Plus åbner op for en lang række nye services. Indtil videre har både brugere og afsendere taget godt imod den.
Ud over en opdatering af brugerflade, design og navigation er visionen med den nye e-Boks-app at udvikle en platform, hvor relevante services fra samarbejdspartnere nemt og hurtigt kan afprøves og integreres.

"I første omgang har vi sendt appen på markedet i en beta-version, hvor brugere, afsendere og samarbejdspartnere har haft mulighed for at teste de nye services. På den måde har vi kunne justere og tilpasse appen løbende i takt med, at vi er blevet klogere på vores brugeres og samarbejdspartneres behov", fortæller Erik Abildgaard Knudsen, der er Nordic Product Director i e-Boks. I 2019 er fokus på at få flere services integreret – og samtidig finde ud af hvilke services, der har mest relevans for brugerne. 

 

Selvbetjeningsplatform med flere services
Med lanceringen af e-Boks Plus bevæger e-Boks sig hen mod at være en selvbetjeningsplatform, der ikke kun er relateret til dokumenter, hvilket ellers har været kernen i e-Boks hidtil. I e-Boks Plus bestemmer brugerne selv, hvilke services de ønsker, og de har dermed fuld kontrol over indholdet.

"Det nye er, at vi åbner op for integrationen af en lang række services, så brugerne for eksempel vil kunne følge med i deres forbrug af el, vand og varme, melde flytning eller få overblik over deres pakkeleverancer. Så der er altså ikke længere kun tale om et sted, hvor du primært modtager digitale dokumenter, som ellers tidligere har været det centrale element i al kommunikation i e-Boks", siger Erik Abildgaard Knudsen.

 

Fuld udrulning i 2019
I løbet af 2019 forventer e-Boks at kunne rulle appen ud i sin fulde version, der kommer til at erstatte den nuværende e-Boks-app. I den første version af appen vil brugerne kunne finde det mest grundlæggende, men flere services vil blive bygget på i takt med at flere brugere, afsendere og samarbejdspartnere kommer til.

"Ideen er, at den nye app skal fungere som et mødested mellem afsendere og brugere, hvor begge parter skal opleve en umiddelbar værdi. e-Boks Plus bliver dermed også først rigtig værdifuld, når der er koblet interessante services på, der imødekommer nogle konkrete brugerbehov", siger Erik Abildgaard Knudsen.


Læs mere om e-Boks Plus